Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

0 σχόλια Share:

 

 

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν: Κοντεύουμε στην νίκη στο Άφριν

Ο Ερντογάν ανέφερε πως καθημερινά στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που γίνεται στο Άφριν, η νίκη πλησιάζει και είπε πως ¨ Νωρίς ή αργά η επιχείρηση στο Άφριν θα τελειώσει. Αλλά το πόση θα είναι η διάρκεια της , ημερολόγιο δεν μπορώ να δώσω¨.
…………….
Ο Ερντογάν είπε: ¨Εμείς κάναμε υπομονή. Να μάθετε την θέση σας στα σύνορα. Μας ενοχλείτε το Χατάι, στο Κίλις και στο Μάρντιν, μάθετε την θέση σας. Επί 40 χρόνια τραβήξαμε πολλά από τους τρομοκράτες μέσα στην χώρα. Αλλά αυτή η υπομονή έφτασε στο τέλος της. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Οι εντός της χώρας τρομοκράτες ενώθηκαν με τους τρομοκράτες στην Συρία. Και χωρίς να ντρέπονται εκμεταλλεύονται τους αδερφούς μας Κούρδους. Ο αγώνας μας είναι ενάντια στους τρομοκράτες.
Μην ξεχνάτε πως όποιος έκανε υπομονή έφτασε στην νίκη. Είμαστε πιο κοντά στην νίκη. Αυτήν τη στιγμή, οι Μεχμετσήδες μες (χαϊδευτικός όρος για τους Τούρκους στρατιώτες), πέτρα-πέτρα, λόφο-λόφο προχωρούνε. Σήμερα το πρωί στους 1600 έφτασαν οι εξουδετερωθέντες. Εμείς έχουμε 30 Μεχμετσήδες μας και 60 του  ÖSO μάρτυρες αυτήν την στιγμή.  Έχουμε ξεπεράσει τα 300 τ.χ.  που ελέγχουμε. Όπως φτάσαμε σε αποτέλεσμα σε Τζεράμπλους και Ελ Μπαπ, το ίδιο θα γίνει σε Άφριν, Ιντλίμπ και Μένμπιτς. Εμείς θέλουμε οι αδερφοί μας να εγκατασταθούνε στα εδάφη τους.  Θέλουμε οι 3,5 εκ. Σύριοι αδερφοί μας να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Να τους κάνουμε όχι σκηνές σε εμάς αλλά σπίτια στα εδάφη τους. Αυτό προσπαθούμε.  Άλλωστε εμείς δεν εποφθαλμιούμε τα εδάφη της αδερφής Συρίας. Τα εδάφη που έχουμε μας επαρκούν.

………………….

Δεν ξεχάσαμε αυτά που κερδίσαμε και αυτά που χάσαμε στην Λωζάννη. Όπως δεν ξεχάσαμε τα βήματα ολοκλήρωσης με την διεθνή κοινότητα που κάναμε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι δεν ξεχάσαμε και τις πονηριές αυτών που αρχικά μας αποπροσανατόλισαν και μετά μας απέκλεισαν. Και όπως δεν θα ξεχάσουμε την στήριξη που μας δίνεται σήμερα στον αγώνα που διεξάγουμε, δεν ξεχνάμε τις κρυφές προδοσίες  και τα ψέματα σε βάρος μας.

…………………

Ως πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας λέω πως συγχωράτε με αλλά σε όποιους μας επιτίθενται τους ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια. Εκείνοι μας επιτίθενται. Στο Κίλις έτσι ; Στο Χατάι είχαμε κοντά 100 μάρτυρες και εμείς τι θα πούμε για αυτό;  Μήπως να γυρίσουμε και το άλλο το μάγουλο και να πούμε  ¨χτύπα και εδώ¨ ; Ε όχι δα. Θα ρίξουμε οθωμανική σφαλιάρα.

……………….

https://www.dha.com.tr/yurt/cumhurbaskani-erdogan-afrinde-zafere-yaklasiyoruz/haber-1565161

17/2/2018

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΜΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

vel, elit. Donec neque. dapibus Curabitur commodo id sit