Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ…

No Comments Share:

 

 

Με εντολή από τον Ερντογάν, 50 κοινοτάρχες πήγαν στην Ισπανία

Το υπουργείο Εσωτερικών μετά από την εντολή του ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που είχε πει ¨Να οργανωθούν ταξίδια στο εξωτερικό ώστε οι κοινοτάρχες να μπορέσουν να δούνε διαφορετικές κουλτούρες¨ σήμερα 50 κοινοτάρχες από 5 νομούς στάλθηκαν στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Το πρώτο καραβάνι κοινοταρχών αποτελούμενο από 50 κοινοτάρχες από Μπόλου, Τσανάκκαλε, Ερζιντζάν, Κωνσταντινούπολη και Τραπεζούντα, σήμερα στο τέρμιναλ εξωτερικού των ΤΗΥ, πριν αναχωρήσουν απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Οι κοινοτάρχες ανέφεραν πως αυτό το ταξίδι θα συμβάλει ιδιαίτερα στην κατανόηση του πολιτισμού και της αστυφιλίας.

Ο 53 ετών κοινοτάρχης Ναντιέ Πολάτ από την συνοικία Γεσίλτεπέ του Ζεϊτίνμπουρνού, ανέφερε πως πρώτη φορά βγαίνει στο εξωτερικό και είπε: ¨Η έξοδος αυτή των κοινοταρχών στο εξωτερικό είναι μια πολύ ωραία δυνατότητα. Είναι πολύ σημαντικό ότι η σκέψη του Κυρίου Προέδρου της Δημοκρατίας μας διασφάλισε στους κοινοτάρχες μας να δούμε το εξωτερικό¨ .

…………….

Οι κοινοτάρχες πήραν πόζα μπροστά στις κάμερες με τα ειδικά γκρι διαβατήρια που τους δόθηκαν και άρχισαν το ταξίδι τους αποχαιρετώντας.

………………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201804101032967105-erdogan-talimat-muhtar-ispanya/

10/4/2018

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΥΡΔΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

Next Article

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-Οι Τούρκοι τον έσφαξαν πριονίζοντάς τον από το στόμα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *