Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ¨ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ¨ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ…

No Comments Share:

 

 

To Ντερ Σπίγκελ δημοσίευσε συνομιλία του Ερντογάν

Το περιοδικό που ετοιμάζει ένα φάκελο σχετικά με την συμμορία Οθωμανοί της Γερμανίας, έγραψε για μια συνομιλία που είχε ο βουλευτής και εμπλεκόμενος με αυτή την συμμορία Κουλούνκ με τον Ερντογάν.

Το περιοδικό υποστηρίζει πως ο Ερντογάν ζήτησε να υπάρξει επέμβαση κατά των  διαδηλωτών στο Βερολίνο. Το περιοδικό δημοσίευσε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο βουλευτής Μετίν Κουλούνκ που βρισκόταν στο Βερολίνο, την ώρα που συζητούνταν στην γερμανική βουλή η αρμενική γενοκτονία.

Σύμφωνα με το περιοδικό αναφέρθηκαν τα εξής:

¨Ημερομηνία 1/6/2016

Η αστυνομία του Έσσεν ακούει μια τηλεφωνική συνομιλία.

Στο τηλέφωνο είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν.

Το άτομο με το οποίο συνομιλεί είναι ο βουλευτής του ΑΚΡ Μετίν Κουλούνκ και βρίσκεται στο Βερολίνο.  Εκείνη την ημερομηνία συζητείται στο κοινοβούλιο της Γερμανίας, η τροπολογία για την αρμενική γενοκτονία.

O Κουλούνκ του λέει ¨Πως είστε αγαπητέ πρόεδρε της Δημοκρατίας¨. Ακολούθως γίνεται αναφορά στις διαμαρτυρίες σχετικά με την τροπολογία στο Βερολίνο και ο Κουλούν του λέει ¨Περιμένω τις εντολές σας¨.  Ο Ερντογάν του λέει πως θα επικοινωνήσουν ξανά και ακολούθως καληνυχτίζονται.¨

Το περιοδικό στήριξε την είδηση του σε τηλεφώνημα που παρακολούθησε η αστυνομία του Έσσεν.

Ο Κουλούνκ έχει έρθει συχνά στην επικαιρότητα σε σχέση με την εγκληματική οργάνωση Οθωμανοί Γερμανίας για την οποία τρέχει δικαστική διαδικασία.

Το Ντερ Σπίγκελ αναφέρει πως η εισαγγελία του Ντάρμσταντ ερευνά τους δεσμούς του Κουλούνκ με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ).

Είχε αποκαλυφθεί πως πέρσι ο βουλευτής αυτός είχε δώσει πολλές φορές χρήματα σε αυτή την οργάνωση για να αγοραστούνε όπλα.

Είχε εντοπιστεί πως με αυτά τα χρήματα αγοράστηκαν διάφορα όπλα με σκοπό να χρησιμοποιηθούνε κατά των Κούρδων. Θέμα έρευνας επίσης αποτέλεσαν οι σχέσεις που είχε ο Κουλούνκ με τους Μεχμέτ Μπαγτζί και Σελτσούκ Σαχίν, που ήταν οι ηγέτες αυτής της συμμορίας.

8 από τα μέλη αυτής της συμμορίας δικάζονται με κατηγορίες για πρόκληση τραυματισμού ανθρώπου, σύσταση συμμορίας και πραγματοποίηση επιθέσεων.  Η δίκη άρχισε σήμερα στην Στουτγάρδη.

Πριν από την δίκη ο Χέρμπερτ Ρέουλ-υπουργός Εσωτερικών της Β. Βεστφαλίας υπέβαλε στην αστυνομία μια αναφορά σχετικά με τις σχέσεις της συμμορίας  Οθωμανοί της Γερμανίας με τον Ερντογάν και το ΑΚΡ.

…………………

https://www.artigercek.com/der-spiegel-erdogan-in-ses-kayitlarini-yayinladi

26/3/2018

Σχ: Αν λάβουμε υπόψη πως αυτός που έδωσε λεφτά στην συμμορία για να αγοράσει όπλα, μιλά και απευθύνεται στον Ερντογάν με την φράση ¨Περιμένω διαταγές¨ , υπάρχει καμία πιθανότητα να τα έδωσε,  χωρίς έγκριση από το ¨αφεντικό¨ ;….

Όποιος ενδιαφέρεται παραπάνω μπορεί να διαβάσει σχετικό κείμενο στα αγγλικά,  του Δεκεμβρίου του 2017 στην διεύθυνση

http://asbarez.com/169281/erdogan-ally-linked-to-gang-opposing-germanys-genocide-bill/

Αυτά βέβαια ο Ερντογάν τα κάνει μόνο στην Γερμανία, στην Ελλάδα είμαστε σίγουροι πως σέβεται τους νόμους και την κυριαρχία της χώρας…

Previous Article

ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΚΡ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !

Next Article

ΥΠΕΚΥΨΑΝ KAI ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *