Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΛΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Ο ΤΑΓΙΠ !

No Comments Share:

 

 

Σε έναν μήνα μίλησε 1300 λεπτά

Με ομιλίες που έγιναν σε συνέδρια, εγκαίνια, τελετές θεμελίωσης και σε συνέδρια στο προεδρικό Μέγαρο, πέρασε μια μέρα του μηνός σε ομιλίες.

Εντοπίσθηκε το διάστημα των ομιλιών που έκανε ο Ερντογάν, μιλώντας σε όλα σχεδόν τα τοπικά συνέδρια του ΑΚΡ, σε τελετές θεμελίωσης και σε εγκαίνια, σε συγκεντρώσεις και σε συμπόσια στο Προεδρικό μέγαρο. Ο Ερντογάν μέσα σε έναν μήνα μίλησε τουλάχιστον 1300 λεπτά.

Στην είδηση του Σερκάν Αλάν από την εφημερίδα Duva, αναφέρεται πως ¨Ο Ερντογάν σε αυτό το διάστημα έκανε πολλές δηλώσεις που καθόρισαν την επικαιρότητα, όπως για την συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ, την σύνθεση του εθνικού ύμνου, τον πόλεμο στο Άφριν και τους φοιτητές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου¨. Στην είδηση αναφέρονται τα εξής: ¨

……………

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον τελευταίο μήνα μίλησε σε συνέδρια που έγιναν σε Μερσίνα, Αττάλεια, Σακάρια , Μπόλου, Ερζουρούμ, Μάρντιν, Ντιγιαρμπακίρ, Σαμψούντα, Κοτύωρα, Κερασούνα, Τραπεζούντα, Γκιούγκιορεν, Μπέιογλου και Μπαγτζιλάρ.

…………….

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, συνολικά μίλησε στον κόσμο 1300 λεπτά στον τελευταίο μήνα , δηλαδή περίπου  22 ώρες.

https://www.artigercek.com/bir-ayda-bin-300-dakika-konustu

27/3/2018

Previous Article

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΝΜΠΙΤΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ MGK

Next Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: ¨ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *