Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EΡNTOΓΑΝ: ¨ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ¨!

No Comments Share:

 

Ο Ερντογάν επιμένει: Δεν θα επιτρέψουμε σε τρομοκράτες νέους να σπουδάζουν στα πανεπιστήμια

Ο πρόεδρος Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν στοχοποίησε για μια ακόμη φορά τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Βοσπόρου οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη στρατιωτική επιχείρηση το Αφρίν: ¨Σε αυτούς τους προδότες της πατρίδας, σ’ αυτούς τους τρομοκράτες νέους δεν θα επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια¨.

Την περασμένη εβδομάδα όταν ο τουρκικός στρατός μπήκε στο κέντρο του Άφριν, μια ομάδα φοιτητών του Βοσπόρου άνοιξαν σταντ και μοίραζαν λουκούμια στον κόσμο. Τότε μια άλλη ομάδα άνοιξε πανό το οποίο έγραφε :”Λουκούμια για εισβολή και σφαγή δεν γίνεται”

Ο Ερντογάν χτες δήλωσε πως  “Στην Κωνσταντινούπολη την ώρα που μια ομάδα φοιτητών με πίστη και εθνικά πιστεύω μοίραζαν λουκούμια για το  Άφριν,  οι κομμουνιστές προδότες της πατρίδας πήγαν να ανατρέψουν το τραπέζι τους. Αυτοί είναι τρομοκράτες νέοι. Σχετικά με αυτούς τους τρομοκράτες νέους κάνουμε κάθε είδους εργασία και αφού εντοπισθούν μέσα από τις περιγραφές, σε αυτούς δεν θα τους δώσουμε το δικαίωμα να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο δεν μπορεί να ανατρέφει νεολαία τρομοκρατών. Το πανεπιστήμιο ανατρέφει μια γενιά που θα υπηρετήσει την πατρίδα και το έθνος¨.

Ενώ απειλώντας και τους καθηγητές πανεπιστημίου είπε πως “Μόλις διαπιστώσουμε αυτούς που έχουν σχέσεις με αυτούς τους φοιτητές θα πράξουμε και για κείνους τα δέοντα”

………………..

Erdoğan ısrarcı: Terörist gençlere, üniversitelerde okuma hakkı vermeyeceğiz

24/3/2018

Previous Article

OI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ;

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *