Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΙΝΤΖΑΡ¨

0 σχόλια Share:

 

 

Ερντογάν: Μια βραδιά ξαφνικά θα μπούμε στο Σιντζάρ και θα καθαρίσουμε και εκεί. 
Στην 59η ημέρα βρίσκεται η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που διεξάγουν οι ΤΕΔ κατά στόχων του PYD στο Άφριν.

17:30  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν: Χτες με τον έλεγχο του κέντρου του Άφριν, αφήσαμε πίσω μας το πιο σημαντικό στάδιο.  Τώρα με την σειρά θα συνεχίσουμε σε Μένμπιτς, Αγίν Ελ Αράπ, Τελ Αμπιγιάντ, Ρεσούλ Αγίν και Κάμισλι, μέχρι να καταργήσουμε εντελώς αυτόν τον διάδρομο της τρομοκρατίας. Κατά τον ίδιο τρόπο και στο Βόρειο Ιράκ, θέτοντας υπό τον έλεγχο μας τα στρατόπεδα της τρομοκρατίας…. Το έχουμε πει στην κεντρική κυβέρνηση. Δημιουργείται εκεί ένα δεύτερο Κάντιλ. (σημ. μεταφρ: Περιοχή στο Β.Ιράκ, γνωστή ως βάση του ΠΚΚ).Που είναι αυτό το 2ο Κάντιλ; Μα το Σιντζάρ. Εάν μπορείτε να το ρυθμίσετε, ρυθμίστε το. Αν δεν μπορείτε, τότε εμείς αμέσως μια βραδιά θα μπούμε στο Σιντζάρ και θα το καθαρίσουμε από τους ΠΚΚδες. Εάν είμαστε φίλοι και αδέρφια (σημ. μεταφρ.: απευθύνεται στους Ιρακινούς) θα μας διασφαλίσετε τις απαραίτητες διευκολύνσεις.¨

……………

12:20 Ο Ιμπραήμ Καλίν-εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας , μιλώντας στο SKY News είπε: ¨Δεν πιστεύουμε πως το συριακό καθεστώς θα κάνει κάποια προσπάθεια να καταλάβει την περιοχή του Άφριν. Στην περιοχή της Ασπίδας Ευφράτη δεν υπήρξε κάποια τέτοια κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως οι πολίτες εκεί δεν θα δεχθούν επιθέσεις όχι μόνο από τους τρομοκράτες των PYD/YPG αλλά ταυτόχρονα και από το συριακό καθεστώς¨.

http://www.diken.com.tr/zeytin-dali-harekati-erdogan-bir-gece-ansizin-sincara-gireriz-orayi-da-temizleriz/

19/3/2018

Σχ: Προφανώς όλα αυτά που έλεγε το τουρκικό καθεστώς περί σεβασμού στην εδαφική ακεραιότητας της Συρίας, όταν άρχιζε τον Κλάδο Ελαίας (….)  ήταν στάχτη στα μάτια των αφελών και τίποτε άλλο.  

Previous Article

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Next Article

ΑΛΛΟΙ 4 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ¨ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ¨ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *