Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Εδώ είναι Ινστάνμπουλ ή αλλιώς Ισλάμμπολ, αλλά κάποιοι την βλέπουν ως Κωνσταντινούπολη

0 σχόλια Share:

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως ¨Εδώ είναι Ινστάνμπουλ ή με την άλλη ονομασία Ισλαμμπολ. Εδώ δεν είναι Κωνσταντινούπολη, αλλά κάποιοι έτσι θέλουν να την βλέπουν. Έχουμε 22 μέρες έναντι σε αυτούς που θέλουν να την βλέπουν έτσι¨

Ο ΠτΔ Ερντογάν μετά από ιφτάρ που διοργάνωσε με αφορμή την 566η επέτειο άλωσης της Κωνσταντινούπολης η Diyanet (Διεύθυνση Θρησκευμάτων Τουρκίας)  και το Ίδρυμα Diyanet Τουρκίας, μίλησε στον κόσμο εκεί.

O Ερντογάν ανέφερε πως σε αυτή την σημαντική βραδιά, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έκαναν μαζί την προσευχή τους.

 

 

Ο Ερντογάν ανέφερε πως αυτή η συνάντηση φέρει μεγάλη σημασία και συνέχισε λέγοντας :

¨Θυμηθείτε πως στην χώρα μας κάποιοι λένε πως ¨Η τυραννία άρχισε το 1453¨. Θυμάστε εκείνες τις μέρες, έτσι δεν είναι; Απόψε εδώ είναι αυτοί που γιορτάζουν την 566η επέτειο της άλωσης κι όχι της τυραννίας…… Έχω όμως μια έκκληση προς εσάς. Εδώ είναι Ινστάνμπουλ ή με την άλλη ονομασία Ισλαμμπολ. Εδώ δεν είναι Κωνσταντινούπολη , αλλά κάποιοι έτσι θέλουν να την βλέπουν. Έχουμε 22 μέρες έναντι σε αυτούς που θέλουν να την βλέπουν έτσι. Μετά από 22 μέρες για να αποκαλυφθεί το από πού ήμασταν και που φτάσαμε εδώ, πρέπει νύχτα και μέρα να φτάσουμε σε όλους τους αδερφούς μας. Πρέπει να τους εξηγήσουμε αυτή την αλήθεια. Να τους εξηγήσουμε πως το 1453 δεν άρχισε η τυραννία αλλά η κατάκτηση και έγιναν πια 566 χρόνια. Πρέπει να εργαστούμε πολύ για αυτό. Υπάρχει ο Αλλάχ και ας είναι βοηθός μας. Μην ξεχνάτε πως ευτυχώς το έθνος αυτός δεν επέτρεψε να σωπάσουν τα εζάν.  Στην χώρα αυτή η φωνή του Κορανίου δεν σταμάτησε και η σημαία δεν κατέβηκε. Για αυτό τον λόγο, ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας λέγοντας πως είμαστε Τουρκία. Υπάρχει ο Αλλάχ και ας είναι βοηθός μας. Μην ξεχνάτε τον στίχο του Κορανίου που λέει πως ¨Το άτομο είναι μαζί με αυτούς που τον αγαπούν¨. Εμείς αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο και έτσι θα συνεχίσουμε να αγαπάμε¨.

……………………..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201906021039225451-erdogan-burasi-istanbul-diger-adiyla-islambol-ama-konstantinapol-olarak-gormek-isteyenler-var-/

2/6/2019

Σχ: Είναι να απορεί κανείς τι άλλες ανοησίες θα εκφράσει ο Ταγίπ, στην προσπάθεια του να πείσει τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης να πάνε στις επαναληπτικές εκλογές της 23/6 για να ψηφίσουν εκείνο το αμόρφωτο σκύβαλο που έχει βάλει ως υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντινούπολης….

Previous Article

Επίθεση μίσους σε Αρμένισα γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη…

Next Article

Κύπριος υπουργός : Θέλουμε την Τουρκία στην Ε.Ε.  

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *