Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πολλά τα λεφτά στο ίδρυμα του Μπιλάλ Ερντογάν…

No Comments Share:

Μπιλάλ Ερντογάν προς Ακσενερ : Μετά βίας κρατιόμαστε

Μετά από την δήλωση της Ακσενερ που είπε πως “16 τρις λίρες επενδύθηκαν στο Ίδρυμα Τοξοβολίας. Μά τόσα βέλη ρίχτηκαν ούτε στην μάχη του Μαντζικέρτ.”, ο Μπιλάλ Ερντογάν δήλωσε πως “Στεναχωριόμαστε πολύ, μετά βίας κρατιόμαστε” .

Κατά την παρουσίαση του Κυπέλλου Αλωσης, ο Χαινταρ Αλή Γιλντιζ-πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Τοξοβολίας και ο Μπιλάλ Ερντογάν- μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του ιδρύματος, απάντησαν στην πρόεδρο του κόμματος ΙΓΙ-Μεραλ Αξενερ. Ο Μπιλάλ Ερντογάν ανέφερε πως οι δηλώσεις της Ακσενέρ σχετικά με την απόδοση εκατομμυρίων λιρών στο Ίδρυμα Τοξοβολίας είναι έωλες και πρόσθεσε πως ¨Στενοχωριόμαστε πολύ, για την ακρίβεια μετά βίας κρατιόμαστε”.

Η πρόεδρος του κόμματος ΙΓΙ-Μεραλ Αξενερ είχε δηλώσει τα εξής: “16 τρις λίρες επενδύθηκαν στο Ίδρυμα Τοξοβολίας. Μά τόσα βέλη ρίχτηκαν ούτε στην μάχη του Μαντζικέρτ. Μα τι τόξα είναι αυτά; Λες και είναι οι πύραυλοι S-400 “.

……

Ο Μπιλάλ Ερντογάν σχετικά με τις δηλώσεις της Ακσενερ ανέφερε τα εξής: ……Όταν ο σουλτάνος Μωάμεθ ο πορθητής προσπαθούσε να κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη κάποιοι υποστήριζαν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει και πως η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί να κατακτηθεί. Ο σουλτάνος Μωάμεθ ο πορθητής από τη μία μεριά αγωνιζόταν ενάντια στον εχθρό και από την άλλη ενάντια στους εχθρούς εντός του στρατεύματος του. Αν αυτός είναι ο αγώνας για εμάς τότε είμαστε έτοιμοι να τον δώσουμε. Ως εγγόνια του πορθητή με την άδεια από τον Αλλάχ θα πάρουμε το λάβαρο από που το άφησε και θα το πάμε ακόμα πιο μπροστά”.

https://www.artigercek.com/haberler/bilal-erdogan-dan-aksener-e-kendimizi-zor-tutuyoruz
27/5/2019

Σχ: Τι ωραία λόγια για να καλύπτει κανείς τις βρωμιές του…

Θυμόμαστε αλλωστε το άγχος που είχε ο συγκεκριμένος όταν αγωνιούσε να κρύψει τα 30 εκατομμύρια δολάρια που είχε ακόμη στο σπίτι του, πριν πάει η αστυνομία εκεί…

Previous Article

Πιο φτηνοί και από τα μοσχάρια….

Next Article

Τα μέχρι τώρα ποσοστά του DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *