Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κρεμλίνο: Αντιμετωπίζουμε με ικανοποίηση την αυστηρή στάση του Ερντογάν ενάντια στις αμερικανικές πιέσεις

No Comments Share:

 

Ο Ντιμίτρι Πεσκόφ-εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε πως οι ΗΠΑ ασκούν μια ανεπανάληπτη πίεση στην Τουρκία και πρόσθεσε πως η Ρωσία αντιμετωπίζει με ικανοποίηση την αυστηρή στάση του Ερντογάν απέναντι σε αυτές τις πιέσεις.

…………….

Ο Πεσκόφ δήλωσε: Καταρχήν οι χώρες οι οποίες δύνανται να κινούνται κυρίαρχα και ανεξάρτητα μετριούνται στα δάχτυλα. Η Ρωσία και η Τουρκία συγκαταλέγονται σε αυτές τις χώρες. Πραγματικά ασκείται μια ανεπανάληπτη πίεση. Αντιμετωπίζουμε με ικανοποίηση την αυστηρή και κυρίαρχη στάση του ΠτΔ Ερντογάν.

Ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως μόνο η τήρηση μιας τέτοιας στάση, δημιουργεί δυνατότητες για ένα ελεύθερο και κυρίαρχο διάλογο.

Ο ΠτΔ Ερντογάν την περασμένη Τετάρτη μιλώντας σχετικά με την παράδοση των S-400 είπε: ¨Όπου κι αν πάμε όλοι ρωτάνε για τους S-400. Τον υπουργό μας Εξωτερικών και τους άλλους υπουργούς τους ρωτάνε, ¨θα τους πάρετε¨, ¨δεν θα τους πάρετε¨, ¨γιατί δεν τους παίρνετε, αλλάξτε γνώμη¨ κλπ. Κι εμείς απαντάμε πως ¨Αυτή είναι μια τελειωμένη δουλειά για εμάς, όλα έχουν ολοκληρωθεί¨. Οι S-400 ήταν να παραδοθούν τον Ιούλιο, μπορεί και πιο νωρίς όμως¨.     

https://tr.sputniknews.com/rusya/201904141038755249-kremlin-erdoganin-abdnin-baskisi-karsisindaki-siki-durusunu-memnuniyetle-karsiliyoruz/

14/4/2019

Previous Article

ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ…

Next Article

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *