Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ

No Comments Share:

Ερντογάν προς Νέα Ζηλανδία: Κάνε νομική ρύθμιση, εμείς κάναμε λάθος καταργώντας την θανατική ποινή

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σχετικά με την επίθεση στο τζαμί στην Ν.Ζηλανδία στην οποία σκοτώθηκαν 50 άτομα, είπε πως ¨Θα λογοδοτήσεις για αυτό. Εάν δεν το κάνει η Νέα Ζηλανδία, εμείς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ξέρουμε να ζητάμε λόγο για αυτό. Σφάζει 50 μουσουλμάνους και μετά λέγεται πως ¨δεν υπάρχει τέτοιο άρθρο στην νομοθεσία¨. Α κάνε νομική ρύθμιση. εμείς κάναμε λάθος καταργώντας την θανατική ποινή

………………

Ο Ερντογάν αφού πρόβαλε σε οθόνη ένα σύντομο βίντεο από την επίθεση, είπε πως στο στόχαστρο είναι η Τουρκία και ο ίδιος και πρόσθεσε: ¨ Να σταματήσουμε λέει στην Ανατολική πλευρά διότι στην Ευρωπαϊκή πλευρά δεν μπορούμε να σταθούμε λέει. Ποιος είσαι εσύ ρε; Αγενέστατε, ανήθικε. Σκότωσες με άθλιο και ύπουλο τρόπο 50 αδερφούς μου που προσεύχονταν. Θα λογοδοτήσεις για αυτό. και αν δεν το κάνει αυτό η Νέα Ζηλανδία εμείς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ξέρουμε να ζητάμε λόγο.

……………..

Εμείς κάναμε λάθος που καταργήσαμε την θανατική ποινή. Κατά την γνώμη μου κάναμε λάθος. Για ποιο λόγο; διότι όλους αυτούς οι οποίοι τη βραδιά της 15ης Ιουλίου σκότωσαν 251 πολίτες στρατιωτικούς και αστυνομικούς μας έστω και αν τιμωρήθηκαν με την επιβαρυμένη μορφή των ισοβίων εμένα μου έρχεται βαρύ ακόμα και να τους ταΐζουμε. Εάν το κοινοβούλιο μας πάρει μία σχετική απόφαση εγώ θα την εγκρίνω.

Στην Γαλλία η τρομοκρατία σταματάει η δεν σταματάει; Στην Ολλανδία στην Αγγλία… Να είστε ειλικρινείς. Αυτοί επειδή δεν είναι ειλικρινής πληρώνουν τίμημα και θα πληρώσουν ακόμα μεγαλύτερο τίμημα. Εμείς τους καλούμε να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στην τρομοκρατία.

Στο Άφριν και στην Τζεράμπλους πήραν το μάθημα που έπρεπε. Όλοι μαζί θα δώσουμε τα χέρια και στις 31 Μαρτίου θα τους δώσουμε το μάθημα που πρέπει.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903191038280983-cumhurbaskani-erdogan-zonguldak-mitingi/

19/3/2019

Σχ: Προσέξτε πως μια μέρα μετά από την επίθεση με 3 νεκρούς στο τραμ της Ολλανδίας με δράστη Τούρκο, έχει το θράσος και βγαίνει και μιλά για την Ολλανδία !

Εμείς ρωτάμε κάτι απλό.

Γιατί δεν υπάρχουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Πολωνία και Ουγγαρία;

Γιατί άραγε ;…

Previous Article

ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ-ΘΡΑΚΗΣ

Next Article

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *