Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

No Comments Share:

Ερντογάν : Σε μερικές μέρες θα αρχίσει η επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε πως εντός λίγων ημερών θα αρχίσει η στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία κατά της περιοχής που ελέγχεται από το YPG.

O Ερντογάν σε ομιλία που έκανε στο Εθνικό Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο στο Μπέστεπέ στην σύνοδο για την Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία, αφού μίλησε για τα σχέδια της αμυντικής βιομηχανίας, αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας.

¨Πήραμε μάθημα από την Συρία¨
Ο Ερντογάν είπε πως πήραν μάθημα από όσα συνέβησαν στην Συρία και υπονοώντας την κατάσταση με τα εδάφη που με στήριξη από τις ΗΠΑ, πέρασαν στον έλεγχο του YPG, είπε: ¨Προσπαθούν εκεί να στήσουν έναν διάδρομο τρομοκρατίας. Οι στρατηγικοί μας εταίροι λένε πως αυτοί δεν είναι τρομοκράτες. Μα γιατί δεν δέχεστε πως αυτοί είναι παράπλευρες δυνάμεις του ΠΚΚ. Ανέφερα στους Αμερικανούς πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εάν θα κάνετε κάτι κατά της ISIS, ελάτε να το κάνουμε μαζί, αφήστε εκείνους τους τρομοκράτες…Τώρα λένε (εννοεί τις δηλώσεις Τραμπ)  πως ¨Σε 20 μέρες θα τους καθαρίσουν όλους¨, θα δούμε…¨/

…………..

Ο ΠτΔ συνέχισε λέγοντας : Και μάλιστα δεν αρκέστηκαν σε αυτό, καθημερινά προχωράμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους και  κουνάνε τα κουρέλια τους. Έφτασαν μέχρι και σε κοινές εκπαιδεύσεις και κοινές περιπολίες. Αντιλαμβάνεστε τι κάνετε; Ποιόν θέλετε να κοιμίσετε; Αυτές τις  φράσεις μας τις είπατε και στο Ιράκ. Εμείς όμως κάναμε την επέμβαση μας και είδαμε τα όπλα σας να βγαίνουν από τα χέρια του ΠΚΚ. Αυτά τα ζήσαμε, τα είδαμε¨.

……………………

Είπαμε στους ομολόγους μας πως δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται δίπλα στα σύνορα μας. Για αυτό δηλώνουμε πως για να σώσουμε τα ανατολικά του Ευφράτη από την διασπαστική τρομοκρατική οργάνωση, εντός λίγων ημερών θα αρχίσουμε την στρατιωτική μας επιχείρηση….Εμείς θα βαδίσουμε μαζι με αυτούς που θέλουν να στήσουν φιλία και όχι με αυτούς που προσπαθούν να στήσουν παγίδες στο έθνος και στην χώρα μας¨.

Ο Ερντογάν τόνισε πως στόχος των TEΔ δεν είναι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, αλλά τα ¨μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης¨.

http://www.diken.com.tr/erdogan-firatin-dogusuna-harekat-birkac-gune-baslayacak/
12/12/2018

Σχ: Φτάνει η ώρα της αλήθειας για τους Αμερικανούς. Να δούμε σε ποιό βαθμό θα στηρίξουν τους Κούρδους στα ανατολικά του Ευφράτη.

Previous Article

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

Η εκδίκηση του χώματος που το βίασαν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *