Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΥΧΩΜΕΝΟΣ : ΕΧΩ 13,5 ΕΚ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΤΕΡ

No Comments Share:

O Ερντογλαν το 2014 ¨Θα ξεριζώσουμε το Τουίττερ¨, σήμερα ¨Έχω 13,5 εκ. ακολούθους¨

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν που είναι γνωστός για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν κατά των σόσιαλ μίντια, για πρώτη φορά καυχήθηκε και είπε πόσους ακολούθους έχει στα σόσιαλ μίντια.

Ο Ερντογαν ο οποίος συχνά κατηγορείται για τις απαγορεύσεις που επιβάλει στα σόσιαλ μίντια, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων Γκεζί το 2013, ειχε δηλώσει τα εξής : ¨Αυτή την στιιγμή υπάρχει ο μπελάς ονόματι Τουίττερ, τα τέλεια ψέματα. Στην πραγματικότητα αυτό που αποκαλείται σόσιαλ μίντια , είναι ο αρχιμπελάς της κοινωνίας¨.

Όταν το 2014 ο Ερντογάν είχε δηλώσει πως ¨ Θα ξεριζώσουμε το Τουίττερ. Τα σόσιαλ΄μίντια είναι αρχιμπελάς. Εμείς αυτό το έθνος δεν θα το δώσουμε τροφή στο Facebook και στο Twitter¨η δήλωση αυτή είχε συζητηθεί επί μακρόν, ενώ συνεχώς ερχόταν στην επικαιρότητα οι σχετικές με τα σόσιαλ μίντια απαγορεύσεις.

Σήμερα ο Ερντογάν σε ομιλία που έκανε σε 14 προέδρους νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος του, για πρώτη φορά ανέφερε φράσεις  που αντανακλούν θετική σκοπιά για τα σόσιαλ μίντια.

Ο Ερντογάν αναφέροντας πως το κόμμα του θα δώσει βαρύτητα στην προπαγάνδα που γίνεται στον ψηφιακό χώρο, δήλωσε πως ¨Οι ακόλουθοι μου στο τουίττερ ξεπέρασαν τα 13,5 εκ.  Είμαστε στου πρώτους στον κόσμο. Ο αριθμός των θεάσεων ξεπέρασαν τα 12 εκ. ¨.

Erdoğan 2014: Twitter mivitır kökünü kazırız; bugün: 13.5 milyon takipçim var

6/12/2018

Σχ: Να ενημερώσουμε τον Ταγίπ και οποιονδήποτε άλλον ξεχνά, για το τέλος αυτού του ¨δρόμου¨  :

 

Previous Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ !

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ- 1271 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *