- 9 February 2018
- By TourkikaNea.gr
- 3 Comments
ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!
……………
Μετά από συνομιλίες που είχα με πηγές από το προεδρικό μέγαρο, έφτασα σε μια σημαντική λεπτομέρεια. Για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Πάπα έγινε μια δωρεά προς το Βατικανό από τα μυστικά κονδύλια… Λέγεται πως αυτό είναι μια διαδικασία ρουτίνας. Δηλαδή οποιοσδήποτε πρόεδρος κράτους θέλει να συναντηθεί με τον Πάπα, χρειάζεται πρώτα να κάνει μια δωρεά τουλάχιστον 5 εκ. $ . Οι πηγές μου, μου ανέφεραν το ακριβές νούμερο αλλά καθώς δεν έχω ντοκουμέντο, δεν μπορώ να το γράψω εδώ.
Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε. Ποιο ήταν το ποσό που δωρίθηκε στο Βατικανό;
Σε ποιαν διεύθυνση; Σε ποιο φορέα ή ίδρυμα που υπηρετεί την χριστιανοσύνη, δόθηκε αυτή η δωρεά;
Αχμέτ Τακάν
Yeniçağ 8/2/2018
Σχ: Αν αναλογιστούμε πως ο Ταγίπ σε αυτή την συνάντηση απέσπασε και μετάλλιο ειρήνης(!) από τον Πάπα, λογικά πρέπει η δωρεά να ήταν πλούσια !
Τι ξεφτίλα Θεέ μου…
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ;;;;;;;;;;; ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΘΕΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΠΑΙΧΤΗΣ ;;;;;;;;;;;;
Χάνεις τα λόγια σου βλέποντας τέτοια πράγματα…
Το θέμα είναι πιο περίπλοκο. Θυμηθείτε ότι στον Μακεδονικό αγώνα οι κομιτατζήδες ήθελαν να επιβάλλουν την Ουνία (δηλ την Ορθόδοξη εκκλησία που υπάγεται στον Πάπα και όχι στο Πατριαρχείο). Για αυτό επανέρχεται ο Πάπας!Θέλει τα Σκόπια υπό την κηδεμονία του.