Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ

0 σχόλια Share:

 

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν αναφερόμενος στην επιχείρηση ¨Κλάδος Ελαίας¨ δήλωσε: ¨ Σε 7 μέρες της στρατιωτικής επιχείρησης έχουν εξουδετερωθεί 343 τρομοκράτες. Αυτοί είναι που έχουν εντοπισθεί. Δεν εισβάλλουμε στο Άφριν. Προσπαθούμε να καθαρίσουμε την περιοχή εκεί από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να την καταστήσουμε βιώσιμη για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της. Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις στην Συρία μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος τρομοκράτης και αυτή η χώρα να γίνει σίγουρη για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της.  Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μας μέχρι να μην μείνει κανένας τρομοκράτης στην περιοχή μέχρι τα σύνορα με το Ιράκ.

……….

Υπάρχει και η Ένωση Γιατρών Τουρκίας που ενοχλείται από αυτό και θέλει να κάνει μια καμπάνια ¨Όχι στον Πόλεμο¨. Αυτοί οι εραστές της τρομοκρατίας, μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε να λένε ΝΑΙ στην ειρήνη. Άλλωστε αυτοί δεν έχουν σχέση με την ειρήνη. Στα ανατολικά και στα ΝΑ τόσοι πολίτες έγιναν μάρτυρες. Από αυτούς σε αυτή την ένωση, μέχρι σήμερα ακούσαμε κάποια ανακοίνωση για τους δράστες της τρομοκρατίας;  Δεν ακούσαμε.  Διότι αυτοί αποτελούν μέρος του σεναρίου.

………………

Αυτοί οι οποίοι αγενώς χαρακτηρίζουν ¨τρομοκράτες¨ τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, το λέω ανοιχτά, τα μέλη του στρατού αυτού που πολεμάνε δίπλα στους δικούς μου στρατιώτες, είναι και εκείνοι στρατιώτες αυτού του περήφανου αγώνα και τους χειροκροτώ. Αυτοί οι οποίοι λένε τον ÖSO τρομοκράτη, είναι οι ίδιοι παρόμοιοι με τις οργανώσεις YPG, PYD, ISIŞ  και PKK. ¨

…………..

https://www.dha.com.tr/politika/erdogandan-dunyaya-afrin-mesaji/haber-1561952

26/1/2018

Previous Article

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΓΕΤΗ !

Next Article

¨Προσευχηθήκαμε ώστε ο Δημιουργός να καταστήσει νικητή τον στρατό μας¨ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

tempus luctus mi, odio Aenean et,