Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ¨

No Comments Share:

 

Ερντογάν: Αυτοί είναι οι συνεργάτες των μεταμοντέρνων σταυροφοριών

Ο Ερντογάν μιλώντας στην 44η Σύνοδο Κοινοταρχών και αναφερόμενος στο Άφριν είπε πως ¨Μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης, αυτή η επιχείρηση θα συνεχιστεί¨.

Ο Ερντογάν ανέφερε πως ¨Το Άφριν βήμα-βήμα καταλαμβάνεται¨ και χρησιμοποίησε την φράση ¨Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της περιοχής, οι Σύριοι αδερφοί μας που συνιστούν τον ÖSO, μαζί με μονάδες των Τ.Ε.Δ. βήμα-βήμα καταλαμβάνουν το Άφριν. Μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης, αυτή η επιχείρηση θα συνεχιστεί¨.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στο γιατί η επιχείρηση αυτή ονομάστηκε ¨Κλάδος Ελαίας¨  είπε πως ¨Η ελιά στην πίστη μας είναι ευλογία. Ταυτόχρονα είναι και προάγγελος ελευθεριών. Εμείς λοιπόν κάνοντας χρήση αυτού του κλάδου ελαίας, είπαμε να ανασυνταχθούμε να αγκαλιαστούμε και κάναμε έτσι ένα τέτοιο βήμα ελευθερίας¨

Οι δηλώσεις Ερντογάν : ……………. Κάποιοι μας κατηγορούνε για εισβολή στην Συρία θέλοντας να μας φέρουν αντιμέτωπους με τους Κούρδους αδερφούς μας στο Αφριν. Περίπου 100.000 αδερφοί μας επέστρεψαν στην κανονική τους ζωή σε Ράι, Τζεράμπλους και Ελ Μπαπ που επαναφέραμε τις  υποδομές και την εκπαίδευση. Το ίδιο θα γίνει και στο Άφριν. Πρώτα θα ξεράνουμε την ρίζα της τρομοκρατίας και μετά θα καταστήσουμε βιώσιμη την περιοχή εκεί. Για ποιόν; Μα για τους 3,5 εκ. Σύριους αδερφούς μου που ζούνε στην χώρα μου. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρεσβεύει ο καθένας. Αυτοί οι οποίοι με την πρόφαση της ISIS θέλουν να παραδώσουν το Άφριν στον διάδρομο της τρομοκρατίας, στην ουσία μάχονται μαζί με την ISIS. Αυτές οι οργανώσεις δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους. Πάρε το PYD και χτύπα το YPG και την ISIS. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Και οι μεν τρομοκράτες και οι δε τρομοκράτες. Είναι σαν τις δύο πλευρές ενός νομίσματος. Αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις οργανώσεις, ανάλογα με τα συμφέροντα τους πότε δείχνουν την μια πλευρά του νομίσματος και πότε την άλλη.

…………….

Εκατοντάδες χιλιάδες αδερφοί μας που προσέφυγαν στην κυβέρνηση μας παρά το ότι η περιοχή στο Άφριν εκκαθαρίστηκε από την ISIS, δεν επιστρέφουν στα σπίτια τους. Διότι μπορεί εκεί επιφανειακά να έφυγε η ISIS, αλλά εγκαταστάθηκε μια άλλη τρομοκρατική οργάνωση. Αυτοί είναι βάρβαροι, δολοφόνοι, ληστές, εχθροί της αγνότητας. Αυτοί είναι οι συνεργάτες των μεταμοντέρνων σταυροφοριών.

…………..

Ο Ομπάμα εκεί μας ξεγέλασε. Η επιχείρηση εκείνη ήταν επιχείρηση εκκαθάρισης του Μένμπιτς από τους τρομοκράτες. Δεν κράτησε την υπόσχεση του. Εμείς πράξαμε αυτά που μας αναλογούσε αλλά εκείνοι όχι. Μα είχαν πει τότε πως ¨θα οδηγήσουμε τους εδώ τρομοκράτες ανατολικά του Ευφράτη¨. Το Μένμπιτς ανήκει κατά 95% σε Άραβες. Εκεί πέρα δεν υπάρχουν Κούρδοι. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους, διότι άλλα λογάριαζαν. Λογάριαζαν να στήσουν εκεί πάλι ένα κράτος-τρομοκράτη. Και θα το έλεγαν Κουρδικό Κράτος. Μα εκεί δεν υπήρχαν Κούρδοι. 95% Άραβες. Και συγκέντρωσαν εκεί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Τα ίδια έκαναν και στο Κομπάνι και στην Αϊν Ελ Αράπ. Με τον ίδιο τρόπο συσσωρεύσατε εκεί τους τρομοκράτες. Όταν τα λέμε αυτά ενοχλούνται. Εμείς λέμε την αλήθεια παντού. Εμείς όταν κάνουμε με αποφασιστικότητα αυτά τα βήματα, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν ξέρουμε πως θα υπάρξει κάποιο τίμημα. Θα το δούμε. Από τον Ιούλιο του 2015 (σημ. μεταφρ. : που ο ίδιος τερμάτισε την διαδικασία διαλόγου με του Κούρδους) και μετά, στον αντιτρομοκρατικό αγώνα εντός των συνόρων μας είχαμε πάνω από 1000 μάρτυρες. Και στην επιχείρηση Κλάδο Ελαίας θα έχουμε μάρτυρες και ήρωες, αλλά εάν οι δικοί μας και του ÖSO οι μάρτυρες είναι 7-8, στην απέναντι πλευρά εξουδετερώθηκαν 268 άτομα……. ¨

………………
https://www.birgun.net/haber-detay/erdogan-bunlar-postmodern-hacli-seferinin-yeni-isbirlikcileri-201394.html

24/1/2018

Previous Article

ΕΦ. ΑΦΡΙΚΑ: ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

Next Article

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *