Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ…

No Comments Share:

 

 

 

Επίθεση στην εφημερίδα για την οποία δήλωσε ο Ερντογάν πως ¨Πρέπει να δοθεί απάντηση¨

Μετά από τις κατηγορίες του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν προς την εφημερίδα Αφρίκα που βγαίνει στην Βόρεια Κύπρο και η οποία χαρακτήρισε την επιχείρηση στο Άφριν ¨εισβολή¨, πραγματοποιήθηκε επίθεση στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το OdaTV η εφημερίδα Αφρίκα  που βγαίνει εβδομαδιαία στην Β. Κύπρο, σχολίασε την στρατιωτική επιχείρηση Κλάδος Ελαίας, γράφοντας για ¨Μια ακόμη επιχείρηση εισβολής από την Τουρκία¨.

Ο Ερντογάν μιλώντας το Σαββατοκύριακο στην Προύσα χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις : Στην Β. Κύπρο μια εφημερίδα έβαλε έναν ανήθικο τίτλο… ¨Έγραψε πως ¨Ο τουρκικός στρατός μετά από την Κύπρο, έκανε μια νέα εισβολή¨. Εγώ καλώ τους αδερφούς μου στην KKTC να πάρουν θέση. Αυτοί γράφουν πως ο τουρκικός στρατός μετά από την Κύπρο κάνει μια νέα εισβολή. Μα τι ανηθικότητα και ξεδιαντροπιά είναι αυτή. Απευθύνομαι στους αδερφούς μου στην Βορεια Κύπρο, πρέπει να δοθεί μια απάντηση.¨  

Μετά από αυτή την δήλωση Ερντογάν, πραγματοποιήθηκε επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Αφρίκα.

Ο εκδότης της εφημερίδας Αφρίκα Σενέρ Λεβέντ μιλώντας στην εφημερίδα Duvar, ανέφερε πως συγκεντρώθηκαν μπροστά στα γραφεία της εφημερίδας 200-300 άτομα και ότι υπήρξε ένα ¨πνεύμα Μαντιμάκ¨*  . Ο Λεβέντ ανέφερε πως από τις πέτρες που πέταξαν έσπασαν τα τζάμια της εφημερίδας, προσθέτοντας πως μαζεύτηκε κόσμος από τα γύρω χωριά που βάδισε ενάντια στην εφημερίδα.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201801221031914510-erdogan-afrika-gazetesi-afrin-saldiri/

22/1/2019

Σχ: Προσέξτε χυδαιότητα ανθρώπου. Μια εβδομαδιαία εφημερίδα με μικρή σχετικά εμβέλεια βγαίνει και γράφει κάτι που δεν του αρέσει. Και αυτός την στοχοποιεί ξεκάθαρα ! Και αμέσως οι κάφροι που τον έχουν σαν ημίθεο πήγαν να εκτελέσουν την έμμεση εντολή που τους έδωσε.

Εμείς αναρωτιόμαστε, αυτόν τον ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ θα συναντήσετε πάλι κ. Τσίπρα ;

*Τον Ιούλιο του 1993 ένας όχλος χιλιάδων φανατισμένων σουνιτών πήγαν στο ξενοδοχείο Μαντιμάκ στην Σεβάστεια, όπου διεξαγόταν ένα συνέδριο αλεβιτών . Πυρπόλησαν τα παρκαρισμένα εκεί μπροστά αυτοκίνητα και ακολούθως και το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τον θάνατο 33 ανθρώπων μεταξύ των οποίων συγγραφείς, διανοούμενοι και άλλοι. Στο περιστατικό αυτό εδάρη και μετά βίας γλύτωσε και ο γνωστός ποιητής Αζίζ Νεσίν.

Previous Article

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Next Article

ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ: 30 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *