Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ XITΛEΡIKO ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

Δημοσιεύτηκε νέα διάταγμα: Να οι νέες αποφάσεις…

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως νέο διάταγμα. Σύμφωνα με το υπ.αρ. 697 διάταγμα, 214 άτομα αποβάλλονται από διάφορες υπηρεσίες και φορείς, 48 από τον στρατό, ενώ κλείνουν ένα ραδιόφωνο και ένα τηλεοπτικό κανάλι. Επίσης από τα 2.168 άτομα που είχαν αποβληθεί επειδή χρησιμοποιούσαν το σύστημα επικοινωνιών ByLock, επιστρέφουν στα καθήκοντα τους οι 1.823.

……………

Αποβάλλονται ένα άτομο από το TRT, 8 από το υπουργείο Περιβάλλοντος, ……. 60 πανεπιστημιακοί από το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης, 16 στρατιωτικοί και 2 πολιτικοί υπάλληλοι του Σ.Ξ. , 28 στρατιωτικοί και δύο πολιτικοί υπάλληλοι του Πολεμικού Ναυτικού.

Στα πλαίσια του διατάγματος, προς αυτά τα άτομα δεν θα γίνει καμία επίδοση και σε βάρος τους  θα εφαρμοστούν ειδικές διατάξεις. Για αυτά τα άτομα δίχως να ζητηθεί κάποια καταδικαστική απόφαση, θα τους αφαιρεθούν οι θέσεις και τα καθήκοντα τους και δεν θα μπορούν να γίνουν δεκτοί ξανά στην υπηρεσία που υπηρετούν. Επίσης δεν θα απασχοληθούν ξανά στο δημόσιο τομέα, δεν θα τους δοθούν έμμεσα ή άμεσα κάποια καθήκοντα, ενώ κάθε καθήκον ή θέση που είχαν ως μέλη σε διαχειριστικές επιτροπές, συμβούλια, επιτροπές, διοικητικά συμβούλια και ελεγκτικά συμβούλια, θεωρείται πως τερματίζεται.

Οι άδειες οπλοφορίας, τα ναυτικά έγγραφα και οι  άδειες πιλότου αυτών των ατόμων θα ακυρωθούν, ενώ εντός 15 ημερών θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα σπίτια όπου κατοικούν αν αυτά είναι δημόσια καταλύματα ή εστίες. Οι αποβληθέντες δεν θα μπορούν να είναι ιδρυτές, συνέταιροι ή εργαζόμενοι σε εταιρίες σεκιούριτι, ενώ θα ακυρωθούν και τα διαβατήρια τους.

…………….

Κλείνουν επίσης με το διάταγμα ο ραδιοφωνικός σταθμός Hatmar FM και το τηλεοπτικό κανάλι  Prestij Medya Yayıncılık A.Ş. (YEK TV).  Κάθε είδους περιουσιακό στοιχείο των φορέων που κλείνουν , μαζί με τα σχετικά έγγραφα θα παραδοθούν άνευ τιμήματος στο Δημόσιο Ταμείο. Τα ακίνητα τους εγγράφονται στο Κτηματολόγιο στο όνομα του Δημόσιου Ταμείου και ελεύθερα από κάθε βάρος και περιορισμό.  Οποιοδήποτε χρέος υπήρχε δεν θα μπορεί να ζητηθεί από το Δημόσιο Ταμείο.

……………….

http://haber.sol.org.tr/toplum/yeni-khk-yayimlandi-iste-yeni-kararlar-224700

12/1/2017

Σχ: Πραγματικά αναρωτιόμαστε, τέτοιοι ¨νόμοι και μέτρα ¨ υπήρχαν επί Χίτλερ;  Διότι αυτό που γίνεται μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι ¨δηλαδή αν πετύχαινε το πραξικόπημα, το χειρότερο θα έκαμνε;¨.

Διότι όλοι αυτοί που διώκονται, φυσικά και δεν είχαν σχέση με την ¨απόπειρα πραξικοπήματος¨. Απλά ο Ταγίπ και τα τσιράκια του βρήκαν τώρα ευκαιρία και κάνουν εκκαθαρίσεις κάθε αντιπολιτευόμενου στοιχείου στην δημόσια διοίκηση…

Previous Article

ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ: ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ…

Next Article

Aπάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ στο Τουρκικό ΥΠΕΞ για το ν/σ για τη Σαρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *