Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

0 σχόλια Share:

 

 

¨Εδώ δώσατε ένα αγώνα επιβίωσης  με τα χώματα σας, με την ταυτότητα σας, με την προσωπικότητα σας. Σας συγχαίρω για αυτό.  Χτες είχαμε ωραίες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αργότερα είχαμε ωραίες συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, όπως και μεταξύ των επιτροπών . Το βράδυ συναντηθήκαμε στο δείπνο  που παρατέθηκε προς τιμήν μου. Ελπίδα μου αποτελεί το εξής:  Εμείς όπως έλεγαν και οι παλιότεροι είμαστε πάντοτε γείτονες. Η Ελλάδα είναι γείτονας μας. Η Τουρκία είναι γείτονας στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο πλέον είναι ανάγκη Τουρκία και Ελλάδα να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα.

Κοντά 150.000 ομογενείς έχουμε εδώ. Εσείς οι ομογενείς μας είστε ο καθένας μια γέφυρα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, εμείς έτσι σας βλέπουμε. Αυτή την στιγμή εξ όσων ξέρω υπάρχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο 4 βουλευτές που σας εκπροσωπούν. Τώρα λοιπόν αυτοί οι 4 βουλευτές πρέπει να κάνουν πολλά πράματα στο κοινοβούλιο. Είναι ανάγκη να θέσουν τα θέματα σας. Με το να τεθούν τα θέματα, είναι ανάγκη να γίνουν και κάποια βήματα. Εγώ χτες κάποια θέματα τα έθεσα, ενδεχομένως το είδατε αυτό.  Ελπίδα μου είναι  το εξής, είτε ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας είτε ο πρωθυπουργός, το συντομότερο δυνατό να εξαλείψουν αυτά τα θέματα όλων των Ελλήνων πολιτών-ομογενών μας στην περιοχή, είτε αυτοί είναι Τούρκοι είτε Πομάκοι. Έτσι θα ενδυναμώσουν έτι περισσότερο την ενότητα, την ομοψυχία και την αλληλεγγύη στην Ελλάδα. Για παράδειγμα εγώ στην χώρα μου δεν έχω κάποιο θέμα με τους Ρωμιούς πολίτες μου. Προς της κατεύθυνση της απόδοσης στους Ρωμιούς πολίτες μας βακουφικών ακινήτων που είχαν κατασχεθεί παλιότερα, βγάλαμε νόμο με τον οποίο πληρώθηκε τίμημα για όλα αυτά και το τίμημα τους αποδόθηκε.  Πράττοντας όλα αυτά δεν διστάσαμε από τίποτε. Για ποιο λόγο; Μα διότι όλα αυτά τα ακίνητα ανήκαν στον ιδιοκτήτη τους, είπαμε λοιπόν πως πρέπει να τους δοθούν και το κάναμε.

………………

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/10746-erdogan-soydaslarimizin-da-ister-turk-ister-pomak-olsun-hep-birlikte.html

8/12/2017

Σχ: Διακρίνουμε μια απαρέσκεια του Ταγίπ απέναντι στην ¨απόδοση¨ των μουσουλμάνων βουλευτών. Κάνουμε λάθος λέτε;

Previous Article

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡNΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *