Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O εκπρόσωπος του CHP Μπουλέντ Τεζτζαν κοινοποίησε ζωντανά τα σχετικά με το Νησί του Ανθρωπου, έγγραφα

O εκπρόσωπος τύπου του CHP Μπουλέντ Τεζτζαν σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς του Κιλιτσντάρογλου.

O εκπρόσωπος τύπου του CHP Μπουλέντ Τεζτζαν, σε ζωντανή σύνδεση, μοίρασε στον  τύπο τα decont  που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του ηγέτη του CHP  οποιος είχε υποστηρίξει πως άτομα από το περιβάλλο του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν είχαν βγαλει έκατομμύρια  δολάρια σε εταιρία οφσόρ που βρίσκεται στην Νήσο του Ανθρώπου.

Οι τίτλοι των δηλώσεων του Μπουλέντ Τεζτζάν είναι οι εξής:

Πάρε και τα decont. Και αυτά είναι πλαστά ; Ζιγιά Ιλγκέν, 1.250.000 δολάρια decont. Και αυτό είναι πλαστό; Το αυθεντικό είναι. Είναι μήπως αυτά πλαστά ; Αχμέτ κ Μπουράκ Ερντογάν 1.450.000 decont . Και αυτό είναι πλαστό; Μέσα σε κύκλο είναι το όνομα του. Τώρα θα σας δώσω όλα τα έγγραφα. Μουσταφά Γκιουντογάν 1.250.000 decont. Και αυτό είναι πλαστό;  Δήθεν ήταν πλαστά. Οσμάν Κετεντζί, ο πεθερός, 1.250.000 δολάρια decont. Και αυτό είναι πλαστό; Και τέλος Ζιγιά Ιλγκέν στον γαμπρό που είχε ενημερώσει για την απόπειρα πραξικοπήματος decont  2,5 εκ. $. Όλα αυτά είναι τα αυθεντικά έγγραφα. Τώρα λοιπόν αυτά τα αυθεντικά έγγραφα θα σας τα μοιράσουμε. Τα κοινοποιούμε στην κοινή γνώμη.

Εάν αυτές οι σχέσεις φτάσουν κάπου, αυτός ας το σκεφτούν αυτοί που τις έστησαν. Να και τα μηνύματα swift που δείχνουν την κίνηση των χρημάτων. Έρχονται χρήματα, μετά πάνε στο εξωτερικό και μετά επιστρέφουν. Εδώ είναι και τα μηνύματα swift για την διεθνή κίνηση των χρημάτων. Προκάλεσαν τρικυμία, είναι αγχωμένοι. Μίλησαν για πλαστά έγγραφα.  Απευθύνομαι σε αυτούς που μίλησαν περί ¨πλαστών εγγράφων¨. Εμείς δεν ξέρουμε για πλαστά. Αλλά αυτοί που στήνουν τις δουλειές τους σε νήσους με οφσόρ, θα ξέρουν σίγουρα τις πλαστές δουλειές. ….Μίλησαν για πώληση εταιρίας. Ποιος το είπε; Ο Γενικός Πρόεδρος του ΑΚΡ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ωραία εμείς μιλούσαμε μόνο για μεταφορά εκεί χρημάτων, αλλά αυτοί λένε πως ήρθα χρήματα. Τότε όμως πρέπει να απαντήσετε στο εξής. Ποια εταιρία πούλησαν ; Το σύνολο αυτών των decont είναι 15 εκ. $. Ποιοι είναι οι συνέταιροι σε αυτή την εταιρία;  Η κοινή γνώμη θα μάθει. Ποιο είναι το κεφάλαιο αυτής της εταιρίας ;

Που βρίσκονται τα πρακτικά μεταβίβασης των εταιριών που πουλήθηκαν;  Πότε ιδρύσατε εκείνη την  εταιρία ; Πόσο δραστηριοποιήθηκε και ποια ήταν τα κέρδη της ; Πόσο φόρο πλήρωσε ; Τι είδους φόρο πλήρωσε; Ποιες είναι οι φορολογικές της δηλώσεις;  Πως έφτασε σε τόσο μεγάλη αξία;  Ευχαριστούμε τον κ. Ερντογάν , που μας έδωσε την ευκαιρία να υποβάλλουμε αυτά τα ερωτήματα. Εμείς δεν γνωρίζαμε περί πώλησης εταιρίας. Χάρη στον Ερντογάν τα μάθαμε. Ας έρθουμε και στο θέμα της εμπορίας. Μα τι εμπόριο είναι αυτό;  Εταιρία της μιας στερλίνας, αλλά πληρωμή 15 εκ. ευρώ. Μα τι είδους εμπόριο είναι αυτό;

………………

Ποιος τα πιστεύει αυτά ; Είναι αυτό κανονικό εμπόριο;  Όλοι γνωρίζουν πως εν προκειμένω υπάρχουν εμετικές δουλειές. Όλα είναι φανερά. Όταν εμφανίζεται μια τέτοια σχέση ένας λογικός άνθρωπος το σκέφτεται ; Το πρώτο που σκέπτεται είναι πως εδώ υπάρχει ξέπλυμα χρήματος. Εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει θα δούμε.  Ή  υπάρχει  φοροδιαφυγή, αποφυγή πληρωμής φόρων.

………………..

Γνωρίζουμε την ευαισθησία των φίλων μας για τα νησιά (σημ. μεταφρ: Εννοεί τα νησιά με τις οφσόρ εταιρίες). Πριν από κάποιο διάστημα βγήκαν και τα ονόματα των γιών του πρωθυπουργού από τα Paradise papers. Αυτή την ευαισθησία σας για τα νησιά, προσδοκούμε να την δείξετε και για τα νησιά που έχει καταλάβει η Ελλάδα μπροστά στα μάτια μας¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/chp-sozcusu-bulent-tezcan-man-adasi-belgelerini-canli-yayinda-acikladi-219255

1/12/2017

Previous Article

ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Next Article

ΑΛΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ RUN SANTA, ΑΛΛΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *