Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ασχολούμαστε με το «μυρμήγκι» κι ο «ελέφαντας» έρχεται κατά πάνω μας…

No Comments Share:

 

Γεώργιος Σιμσίρης

Στις 8 Δεκέμβρη μας έρχεται, εδώ στην Θράκη, η προσωποποίηση της αλαζονείας, της έπαρσης, του έμπρακτου φασισμού, της λαμογιάς, της διαπλοκής, του λαδώματος, της σκευωρίας, της προβοκάτσιας, της μηχανορραφίας, της απανθρωπιάς, του ισλαμοφασισμού και της…ψυχασθένειας, ο μπαρμπα Ερντογάν!! Θέλω πάρα, μα πάρα, πολύ να δώ τί θα πούνε και τί θα γράψουν όλοι αυτοί που ξιπάζονται και ευαισθητοποιούνται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τις «καταπιέσεις», τον «ρατσισμό» κλπ. Βγαίνουν σε καφενεία, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, φέισμπουκ, καναπέδες και πουλάνε «δημοκρατία» και «προοδευτισμό» αλλά όταν καλούνται έμπρακτα να το αποδείξουν, στον κατεξοχήν εκπρόσωπο όλων αυτών που, δήθεν, μάχονται, ΟΛΟΙ (μα ΟΛΟΙ ) από δαύτους γίνονται κότες!!

Ασχολούνται με τον κυρ Μπάμπη που είπε έναν Πακιστανό «αλήτη», την κυρά Κατίνα που ψήφισε Δεξιά, τον αστυνομικό που πάτησε το πόδι του στο Πανεπιστήμιο, τον κυρ Κώστα που σήκωσε την ελληνική σημαία και νομίζουν πως κάνανε το (γελοίο) χρέος τους ενάντια στον…εθνικισμό και τον φασισμό. Αντιφάδες, Ρουβίκωνες, Αναρχικοί, Αριστεροί, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, Δημοκράτες, κεντροκεντρώοι, ακροακραίοι, χρυσαυγίτες και λοιποί όλοι το κάνουν γαργάρα.

Κανονικά, αν εννοούν ό,τι λένε, θα έπρεπε να μαζευτούνε κάτι χιλιάδες κόσμου και να μην αφήσουν στον φασίστα να πατήσει εδώ το βρωμοπόδαρό του. Ασχολούμαστε με το «κρυολόγημα» κι ο «καρκίνος» θερίζει.

Ασχολούμαστε με το «μυρμήγκι» κι ο «ελέφαντας» έρχεται κατά πάνω μας.

Ζήτω η Δημοκρατία (του καναπέ και της παρλαπίπας)!!!

 

Υ.Γ. στα πολύ πολύ πρόχειρα μια μικρή γνωριμία με τον μπαρμπά Ερντογάν: Τρείς χιλιάδες (3000) παραβιάσεις της πατρίδας μας για το 2017, 180 δημοσιογράφοι στις φυλακές, 200 αιρετοί, δήμαρχοι κλπ στις φυλακές, δεκάδες χιλιάδες αντιφρονούντες νεκροί ή στις φυλακές, προσωπική περιουσία εκατοντάδων εκατομμυρίων μαύρου χρήματος από λαθρεμπόριο, αποδεδειγμένη συνεργασία με τους αποκεφαλιστές-ψυχοπαθείς του ISIS, ροή μαύρου χρήματος στην Θράκη για μισθούς πρακτόρων, μισή Κύπρο υπό κατοχή, υπονόμευση της Ελλάδος σε κάθε επίπεδο και χιλιάδες άλλες βρωμιές που δεν χωρούν ούτε σε βιβλίο. Αν δεν σας έπεισα τότε μπορείτε κάλλιστα να ενταχθείτε στην νεολαία του Σύριζα…

Previous Article

ΗΤΑΝ 16 ΕΤΩΝ…

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΤΖΑΕΛΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *