Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

 

Άμεση απάντηση από τις ΗΠΑ προς τον Ερντογάν

Η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ Χέδερ Νόγιερτ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους ισχυρισμούς για σχεδιασμό πραξικοπήματος από τις ΗΠΑ στην Τουρκία, είπε: ¨ Ίδιο τραγούδι, ίδιος χορός¨.

Δημοσιογράφος στην συνέντευξη τύπου που έδωσε η Νόγιερτ στην Ουάσιγκτον είπε : ¨Ο έμπορος χρυσού Ριζά Ζαρράμπ είναι επί 18 σχεδόν μήνες κρατούμενος στις ΗΠΑ. Η δίκη του αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Είναι μια δικαστική διαδικασία αλλά ο Τούρκος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν και πολλά μέλη της κυβέρνησης συζητάνε αυτό το θέμα.  Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν δήλωσε πως αυτό είναι ουσιαστικά μια απόπειρα πραξικοπήματος και ότι αυτή η δίκη έχει μαγειρευτεί στις ΗΠΑ. Προσπαθείτε εσείς να κάνετε πραξικόπημα κατά της Τουρκίας;¨.

Η Νόγιερτ απάντησε: ¨ Εμείς αυτό το παραμύθι το ακούσαμε κα παλιότερα από την Τουρκία, ίδιο τραγούδι, ίδιος χορός.  Επειδή και παλιότερα μας έχουν κατηγορήσει πάλι για απόπειρα πραξικοπήματος, θα δώσω σε εσάς την ίδια απάντηση. Ο ισχυρισμός πως οργανώνουμε απόπειρα πραξικοπήματος κατά της Τουρκίας είναι πολύ γελοίος. Σχετικά με το θέμα θα πρότεινα να απευθύνετε την ερώτηση σας στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

……………

Η Τουρκία είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ, ένας πολύτιμος σύμμαχος και οι σχέσεις μας ήταν ισχυρές. Εάν όμως πρέπει να κάνω σχόλιο σχετικά με το αν οι ΗΠΑ κάνουν πραξικόπημα, ε αυτό πολύ απλά είναι γελοίο. Και κατά την γνώμη μου το ξέρουν και εκείνοι¨.

http://www.dha.com.tr/dunya/abd-disislerinden-cumhurbaskani-erdogana-jet-yanit/haber-1550972

22/11/2017

Previous Article

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Next Article

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ (ΦΥΣΙΚΑ) ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *