Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκληρή αντίδραση από τον Ιμπραήμ Καλίν-εκπρόσωπο της προεδρίας προς την Ρωσία

Σκληρή ήταν η αντίδραση που επέδειξε ο Ιμπραήμ Καλίν-εκπρόσωπος της προεδρίας της Δημοκρατίας  προς την Ρωσία για την πρόσκληση που απεύθυνε η Ρωσία προς το PYD στην σύνοδο που οργανώνεται στην Αστάνα.

Στην συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο Ιμπραήμ Καλίν-εκπρόσωπος της προεδρίας, δήλωσε πως μετά από την πρόσκληση της Ρωσίας προς το PYD, η Τουρκία αντέδρασε και σε σημαντικό βαθμό το θέμα λύθηκε.

Οι επικεφαλίδες των δηλώσεων του Καλίν έχουν ως εξής:

Προσδοκία μας είναι η κυβέρνηση του Ερμπίλ να μετανιώσει για το λάθος βήμα που έκανε. Επιθυμούμε να επαναλάβουμε την προσδοκία μας για πλήρη ακύρωση του βήματος εκείνου. Σημασία έχει επίσης για εμάς η επιστροφή των αδερφών μας στην Τελαφέρ.

……………….

Καταγγέλλουμε με τον πλέον έντονο τρόπο την τρομοκρατική επίθεση που συνέβη στην Νέα Υόρκη. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά, επιθυμώ να εκφράσω την καταγγελία μας . Θέλω επίσης να εκφράσω τις προειδοποιήσεις μας σχετικά με το όνομα του δράστη ή το που ανήκει. Ενώ γίνεται κουβέντα για μοναχικό λύκο και ψυχολογικά προβλήματα, όταν πρόκειται για μουσουλμάνο, τότε είναι λάθος να χρησιμοποιείται η φράση ¨ισλαμική τρομοκρατία¨. Η τρομοκρατία δεν έχει ούτε θρησκεία, ούτε γλώσσα, ούτε καταγωγή.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΖΤΖΑΝ

Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τα πρόεδρο της Δημοκρατίας μας ο βουλευτής του CHP Τεζτζάν , έχουμε υποβάλλει μήνυση . Τέτοιου είδους εκφράσεις που στοχοποιούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μας, αποτελούν αιτία ντροπής για την αντιπολίτευση. Είναι μια ασέβεια προς την βούληση του έθνους. Έναν πρόεδρο της Δημοκρατίας που πήρε 52% δεν μπορείτε να τον λέτε ¨δικτάτορα¨. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι χρησιμοποιούν την φράση ¨δικτάτορα¨. Η έκκληση μας προς τη αντιπολίτευση είναι να αποφεύγονται τέτοιου είδους χαμηλού επιπέδου δηλώσεις.

……………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ PYD

Δεν είναι δυνατόν να το δεχτούμε. Δεν υπάρχει θέμα να προσκληθούνε Κούρδοι που δεν είναι των PYD και ΥPG διότι οι PYD και ΥPG είναι τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να γίνουν δεκτές εκεί δημιουργώντας έτσι μια ντε φάκτο κατάσταση. Με την παρέμβαση φίλων μας, το θέμα σε μεγάλο βαθμό λύθηκε. Επιθυμώ να πω πως και στο μέλλον τέτοιου είδους κινήσεις δεν μπορούμε να τις αποδεχτούμε με ικανοποίηση¨.

…………………….

http://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyeden-rusyaya-sert-tepki-390585.html

1/11/2017

Σχ: Προφανώς ο εκπρόσωπος των PYD/YPG θα γίνει δεκτός στην Αστάνα με άλλη ονομασία… Εκεί μας οδηγεί η ασάφεια του Καλίν.

Τώρα για την τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Υόρκη τι να πει ο έρμος ο Καλίν; Επαναλαμβάνει τις ανοησίες του του Ερντογάν. Μα ο άλλος έκανε την επίθεση φωνάζοντας ¨Αλλάχ ου Ακμπάρ¨, άφησε  όπως λέγεται σχετικό σημείωμα πως το κάνει για το Ισλαμικό Κράτος, έχει ο ίδιος την εμφάνιση ισλαμιστή και μετά βγαίνει ο Ταγίπ και λέει πως δεν πρέπει να μιλάμε για ισλαμική τρομοκρατία !!!

Previous Article

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

Next Article

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *