Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ 12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ

No Comments Share:

Ένταλμα σύλληψης 12 αστυνομικών του Ερντογάν που ενεπλάκησαν στον καβγά στην Ουάσιγκτον

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης  για 12 αστυνομικούς του Ερντογάν, που ενεπλάκησαν στον καβγά στην επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον.

Μπροστά στην τουρκική πρεσβεία εκεί είχαν έρθει αντιμέτωποι υποστηρικτές του Ερντογάν με άτομα που διαμαρτύρονταν εναντίον του και στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και αστυνομικοί της προστασίας του Ερντογάν.

Αντιδράσεις υπήρξαν στις ΗΠΑ μετά από αυτή την συμπεριφορά των αστυνομικών του Ερντογάν. Ενώ η Τουρκία είχε επιδώσει νότα διαμαρτυρίας προς τις ΗΠΑ. Η βουλή των αντιπροσώπων των ΗΠΑ είχε καταγγείλει την Τουρκία.

Τελευταία συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που είχαν εμπλακεί στον καβγά.

Ένταλμα σύλληψης 12 αστυνομικών

A poster from the Metropolitan Police, showing suspects wanted in connection with a brawl last month outside the Turkish ambassador’s residence, is seen at a news conference in Washington, D.C., U.S. June 15, 2017. REUTERS/Gershon Peaks

Η αστυνομία κοινοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας των αναζητούμενων

Ο Πέτερ Νιούσχαμ-Αστυνομικός Διευθυντή της Ουάσιγκτον σχετικά με τον καβγά ανακοίνωσε πως βγήκε ένταλμα σύλληψης για 12 αστυνομικούς της προστασίας του Ερντογάν.

Σύμφωνα με την είδηση από το BBC-τουρκικά, ο Νιούσχαμ μιλώντας σε συνέντευξη τύπου ανέφερε τα εξής:  Είδαμε την βία που εφαρμόστηκε σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών στην Ουάσιγκτον D.C. και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ανεχθούμε.  Σε αυτή την πόλη καθημερινά έρχονται ξένοι καλεσμένοι. Αυτά που είδα στο Σέρινταν Σίρκλ σπάνια τα είδα στην 28 ετών ζωή μου στην αστυνομία . .. Από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε χώρα και αν προέρχονται το μήνυμα μας είναι πως δεν θα υπάρξει ανεκτικότητα σε αυτά.¨

Αρμόδιοι ανέφεραν πως οι τα 12 άτομα που αναζητούνται και πιστεύεται πως βρίσκονται στην Τουρκία, εάν εισέλθουν στις ΗΠΑ θα συλληφθούν.

…………………

Erdoğan’ın Washington’daki ‘kavga’ya karışan 12 korumasına tutuklama kararı

15/6/2017

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ENAΣ AKOMH KEMAΛΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *