Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΟΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ¨

0 σχόλια Share:

¨Όλοι όσοι εναντιώνονται στις αξίες αυτού του έθνους είναι τρομοκράτες¨

 

………………….

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στα μέλη της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής  έδωσε ξανά τον ορισμό του όρου τρομοκρατία : ¨Ο αντιτρομοκρατικός μας αγώνας είναι ζωτικής σημασίας, δεν ασχολούμαστε με μια τρομοκρατική οργάνωση. Όλοι όσοι εναντιώνονται στις αξίες αυτού του έθνους είναι τρομοκράτες¨

Ο Ερντογάν τόνισε πως Οι ¨αντιτρομοκρατικές¨ επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και είπε: ¨ Την ώρα που επιχειρήσεις εντός της χώρας συνεχίζονται με επιτυχία, η επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, και οι επιχειρήσεις που κάναμε σε Σιντζάρ και στα όρη Καρατσόκ, είναι τα πρώτα βήματα του νέου σχεδίου μας για τον αντιτρομοκρατικό αγώνα¨. Αυτό το σχετικά με την Τουρκία ¨Έτσι να κάνουμε, αλλιώς να κάνουμε¨ , πλέον δεν υπάρχει. Ή θα κάτσουμε στο τραπέζι, να συζητήσουμε  και να εργαστούμε από κοινού, ή διαφορετικά αυτοί οι οποίοι σηκώνονται και ενοχλούν και απειλούνε την Τουρκία, θα πληρώνουν το τίμημα για αυτό, αυτό θα το μάθουν¨.

……………

Diken 8/6/2017

Σχ: Έχει ξεφύγει πολύ πια ο άνθρωπος. Διαβάστε τι λέει για την τρομοκρατία. Και υπόψην πως στην Τουρκία ¨αξίες¨ θεωρούνται π.χ. και ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας !  Άρα όσοι εναντιώνονται σε αυτόν και σε οτιδήποτε προβάλλει αυτός ως αξίες, είναι τρομοκράτες και θα έχουν και την ανάλογη αντιμετώπιση !

Previous Article

ME AΡETH KAI TOΛΜΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ ! – ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Hamdi Çakır

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *