Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Αντίδραση από τον Ερντογάν προς τι ΗΠΑ για την ¨κοινή σκοπιά με το YPG¨ Μας λύπησε. Πρέπει να τερματίσουμε αυτήν τη συνεργασία

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, αντέδρασε με τις εξής κουβέντες στην κοινή σκοπιά μελών του YPG και Αμερικανών στρατιωτών: Μας λύπησε. Η διαδικασία που άρχισε στην περίοδο Ομπάμα, συνεχίζεται. Πρέπει να τερματιστεί.

Οι ΗΠΑ τοποθέτησαν στρατιώτες στην Β.Συρία στην περιοχή Ντερμπεσίγιε που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του YPG και είχε δεχτεί αεροπορικό βομβαρδισμό από την Τουρκία.

Δημοσιογράφος πριν από το ταξίδι που θα έκανε ο Ερντογάν στην Ινδία του ζήτησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες με τους Αμερικανούς αξιωματικούς που μετείχαν στην κηδεία μελών του YPG, όπως και μια άλλη με κοινή σκοπιά μελών του YPG και Αμερικανών στρατιωτικών.

Ο Ερντογάν σε αυτή την ερώτηση απάντησε λέγοντας: ¨ Δυστυχώς σε αυτά τα κομβόι οχημάτων υπάρχουν οι σημαίες των δύο χωρών, που χώρα δεν θα την πω αλλά τρομοκρατική οργάνωση. Η πατσαβούρα αυτή της οργάνωσης μαζί με την αμερικανική σημαία σε κομβόι οχημάτων, μας λύπησε ιδιαίτερα. Και αυτά στις 16 στην επίσκεψη που θα κάνουμε στον κύριο πρόεδρο Τραμπ, θα του πούμε ¨ορίστε¨ και θα του τα δείξουμε.

Ο Ερντογάν υποστήριξε πως πρόκειται για μια διαδικασία που άρχισε στην περίοδο Ομπάμα και τώρα συνεχίζεται και είπε: ¨Πλέον πρέπει να τερματιστεί αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση και στην περιοχή θα συνεχιστούν τα προβλήματα, αλλά και οι ίδιοι θα ενοχληθούν. Εμείς ως δύο εταίροι του ΝΑΤΟ και στρατηγικοί σύμμαχοι, θα ενοχληθούμε ιδιαίτερα από αυτό. Σε αυτή την περίπτωση τότε και εμείς θα αποφασίσουμε μόνοι μας για το τι θα πράξουμε.

Diken 30/4/2017

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *