Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τάιμς: Οι υποστηρικτές του Ερντογάν τον βλέπουν σαν ημίθεο

No Comments Share:

 Τάιμς: Οι υποστηρικτές του Ερντογάν τον βλέπουν σαν ημίθεο

Η γνωστή βρετανική εφημερίδα Τάιμς έγραψε πως οι υποστηρικτές του Ερντογάν τον βλέπουν σαν ημίθεο

Σύμφωνα με το BBC-τουρκικά, σε ανάλυση που φέρει την υπογραφή της ανταποκρίτριας της εφημερίδας στην Κωνσταντινούπολη Χάννα Λουτσίντα, περιγράφεται το φιλμ ¨Αρχηγός¨ και αναφέρονται τα εξής: ¨Στην σκηνή ο νέος Ταγίπ Ερντογάν δίνει ένα παράδειγμα ηρωισμού στους δρόμους της συνοικίας του Κασίμπασά. Κερδίζει τον θαυμασμό των ενηλίκων αλλά όχι των συνομηλίκων του.

……………..

Η εφημερίδα στο υπόλοιπο μισό του κειμένου παραθέτει απόψεις από αγροτικές περιοχές, το συντηρητικό μέτωπο και από εργάτες που τον βλέπουν ως ¨ημίθεο¨.

¨Οι συγκεντρώσεις του Ερντογαν μοιάζουν με ροκ συναυλίες¨
Οι Τάιμς περιγράφουν πως η λαϊκή κουλτούρα στην Τουρκία είναι γεμάτη από Οθωμανούς ήρωες, σκληρούς ανθρώπου και αστέρια-ποδοσφαιριστές και ακολούθως γράφει: ¨ Σύμφωνα με τους φανατικούς υποστηρικτές όλα αυτά ενσωματώνονται στο σώμα ενός ατόμου. Γυναίκες με καλυμμένο το κεφάλι και με τον ίδιο ενθουσιασμό παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις σπρώχνοντας η μία την άλλη. Όταν βρίσκεται στην σκηνή ο Ερντογάν, μιλάνε φωνάζοντας ζορίζοντας τις φωνητικές τους χορδές. Αυτός είναι ο τρόπος που τον αγαπάνε οι θαυμαστές του¨.
…………………

Times: Destekçileri, Erdoğan’ı yarı-tanrı olarak görüyor

19/4/2017

Previous Article

Ανθρώπινα Δικαιώματα α λα ABTTF

Next Article

ΙΜΙΑ 18/4/2017

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *