Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΟΑΣΕ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ

0 σχόλια Share:

Αντίδραση από τον Ερντογάν κατά του ΟΑΣΕ: Μάθετε την θέση σας

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν: ΟΑΣΕ μάθε την θέση σου. Τις αναφορές σας που έχουν πολιτικό περιεχόμενο, ούτε τις ακούμε , ούτε τις γνωρίζουμε.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, αναφερόμενος στο προκείμενο της αναφοράς που ανακοίνωσε ο ΟΑΣΕ, είπε: Με τις εκλογές που θα γίνουν στις 3/11/2019 θα έχουμε εγκαταστήσει πλήρως το νέο σύστημα. Στην Ευρώπη υπάρχει μια οργάνωση ονόματι OAΣE. Οι εκλογές στην Τουρκία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έγιναν. Να μάθετε την θέση σας. Εκείνην την πολιτικού περιεχομένου αναφορά σας, ούτε θα την δούμε, ούτε την αναγνωρίζουμε, ούτε την ακούμε. Για εξηγήστε την στα αυτιά μας. Την ώρα που εσείς δεν βάζετε στην Ευρώπη τους υπουργούς της Τουρκίας, μην προσπαθείτε ξεδιάντροπά να ρίξετε σκιές σε αυτές τις εκλογές , δεν θα τα καταφέρετε.

……………….

Αυτοί οι οποίοι με την στήριξη που παράσχουν στις τρομοκρατικές οργανώσεις στην Συρία, δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την εχθρότητα τους κατά της χώρας μας να ξέρουν το εξής: Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει δίπλα στα σύνορα της σχηματισμό τρομοκρατικής δομής. Αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιώντας εκεί τους τρομοκράτες σαν μισθοφόρους, πιστεύουν πως θα γονατίσουν την Τουρκία, πολύ σύντομα θα δούνε πως κάνουν λάθος¨.
¨Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΦΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ¨

Ο Ερντογάν δήλωσε: Η επιχείρηση ¨Ασπίδα Ευφράτη¨ δεν είναι η τελευταία αλλά η πρώτη μας επιχείρηση. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε όσες στρατιωτικές επιχειρήσεις χρειαστούν για να εξαφανίσουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις που θρέφονται στα σύνορα μας. Το επόμενο διάστημα είναι μια περίοδος στην οποία θα επικεντρωθούμε στα απτά βήματα σχετικά με αυτό¨.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως ¨Κανένας ο οποίος δεν σέβεται τις 4 ευαισθησίες για ¨ένα κράτος, ένα έθνος, μια πατρίδα και μια σημαία¨ δεν είναι φίλος και σύμμαχος μας¨.
……………………

DHA  18/4/2017

Σχ: Τα βέλη του Ερντογάν, αν και δεν τους αναφέρει ρητά, στρέφονται κατά και των ΗΠΑ και της Ρωσίας που στηρίζουν το κουρδικό YPG στην Συρία.

Previous Article

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Next Article

XAΡΤΗΣ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *