Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ !

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ερντογάν : Η συμμαχία των σταυροφόρων συναντήθηκαν ενώπιον του Πάπα

erdogansancaktepe

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ομιλώντας στο Σαντζάκτεπέ είπε: Για ποιο λόγο συγκεντρωθήκατε ενώπιον του Πάπα ; Από πότε ο Πάπας έγινε μέλος της Ε.Ε. ; Εντέλει αποκαλύφθηκε η συμμαχία των σταυροφόρων. Εσείς δεν δέχεστε την Τουρκία επειδή είναι μουσουλμανική χώρα¨.

…………….

Οι επικεφαλίδες της ομιλίας του Ερντογαν ήταν :

¨Ο πατέρας του θέλησε να δώσει τον θρόνο στον Πορθητή όταν εκείνος ήταν 14 ετών. Ο Πορθητής είπε τότε πως ¨Είμαι μόνο 14 ετών¨.  Ο πατέρας του του είπε ¨Εγώ διατάζω, έλα επικεφαλής¨. Εκείνο το 14 ετών παιδί δέχτηκε και μετά είπε ¨Εντάξει αφού τώρα εγώ είμαι σουλτάνος, έλα εσύ και γίνε επικεφαλής¨. Ο πατέρας του διοίκησε ακόμη 6 έτη την χώρα. Ο Πορθητής στα 21 έτη του άνοιξε μια νέα εποχή και έκλεισε μια άλλη.

……………..

Βγάζουν ανακοινώσεις πως ¨Μα γιατί μας λένε Ναζί¨. Μα εσείς δεν είστε που ζωγραφίζετε αγκυλωτούς σταυρούς στα τζαμιά μας και τα καίτε; Εσείς δεν είστε που προκαλέσατε την καταστροφή στον Σόλινγκεν; Χωρίς να ντρέπονται μας λένε πως ¨κρατάτε τον δημοσιογράφο μας¨. Εγώ του είπα ¨Κύριε ακόλουθε αυτός είναι ένας τρομοκράτης¨. Ο τρομοκράτης εκείνος έμεινε 1 μήνα στην Ταράμπιγια. Τον φιλοξένησαν στο Γερμανικό Σπίτι Πολιτισμού. Εγώ τους έστειλα 4.500 φακέλους ΠΚΚδων και κανένας δεν ήρθε.

Οι χώρες της Ε.Ε. συναντήθηκαν στο Βατικανό. Αυτό ανακαλεί κάποιες εξελίξεις. Για ποιο λόγο συγκεντρωθήκατε ενώπιον του Πάπα ; Από πότε ο Πάπας έγινε μέλος της Ε.Ε. ; Εντέλει αποκαλύφθηκε η συμμαχία των σταυροφόρων. Εσείς δεν δέχεστε την Τουρκία επειδή είναι μουσουλμανική χώρα. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αυτή την συνάντηση μετείχαν και σοσιαλδημοκράτες και χριστιανοδημοκράτες. Εγώ τα λέω τώρα, αύριο μεθαύριο θα τα δείτε. Από παλιά ακόμη όταν δεν απέδιδαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν επιτίθονταν στον λαό μας με άλογα και σκυλιά.¨

http://haber.sol.org.tr/toplum/erdogan-hacli-ittifaki-papanin-huzurunda-bir-araya-geldi-190464

26/3/2017

Previous Article

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤOY ΠΑΣΟΚ-ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ

Next Article

ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΜΕ ¨ΒΑΡΥ¨ ΧΕΡΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *