Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν προς Γερμανία: Εγώ αν θέλω αύριο έρχομαι και ξεσηκώνω τον κόσμο!

0 σχόλια Share:

Ερντογάν προς Γερμανία: Εγώ αν θέλω έρχομαι και ξεσηκώνω τον κόσμο !

erdogan-istersem-almanya-ya-gelirim-ve-dunyayi-9336051_6366_m

Στην ομιλία που έκανε στην Κωνσταντινούπολη σε βραδιά ατόμων καταγόμενων από την Τοκάτη, κατηγόρησε την Γερμανία.
Οι επικεφαλίδες της ομιλίας του Ερντογάν ήταν οι εξής:

Εκκαθαρίσαμε τις συνοριακές γραμμές από τα τέρατα της ISIS που από την Συρία επιτίθονταν σε αθώους ανθρώπους στο Γκαζιάντεπ, στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη.

¨ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ¨

Εντός του νόμου ερευνούμε για τους προδότες της οργάνωσης FETÖ, οι οποίοι την βραδιά της 15/7 έκαναν μάρτυρες 249 παιδιά της πατρίδας και τραυμάτισαν 2.193 ανθρώπους μας. Τώρα άρχισαν οι δίκες. Οι καταθέσεις και τα νέα βίντεο, δείχνουν για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλη υπήρξε η προδοσία. Βλέπετε και εσείς το πώς δολοφόνησαν τους συμπολεμιστές τους και το πώς τράβηξαν όπλο κατά του έθνους από το οποίο τρώνε ψωμί.

………………….

Αδερφοί μου 16 Απριλίου… Αμέσως μετά στο κοινοβούλιο, διότι ξέρετε πως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται συνταγματική αλλαγή. Μόλις λοιπόν η βουλή βγάλει απόφαση για θανατική ποινή, εγώ θα την εγκρίνω, ναι την εγκρίνω. Αδερφοί μου δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ο Χανς, ο Τζορτζ και η Κατερίνα. Εμένα με ενδιαφέρει το τι λέει ο Αχμέτ, ο Μεχμέτ, η Αϊσέ, η Φατμά και ο Δημιουργός  μου.

………………….

Απευθύνομαι από εδώ στην γερμανική κυβέρνηση, απευθύνομαι στον κόσμο που πιστεύει στην δημοκρατία. Αν δίνουμε αγώνα για ελευθερία, εάν δεν μας ενοχλεί η ελευθερία έκφρασης και εάν πιστεύουμε στην δημοκρατία, κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίζει. Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό.

Εγώ νόμιζα πως τέλειωσε ο ναζισμός. Φαίνεται πως ακόμη συνεχίζεται. Είναι φανερό πως ακόμη συνεχίζεται.

Εάν πιστεύεις στην δημοκρατία, ο υπουργός μου και θα συναντηθεί με τον υπουργό σου και θα κάνει συγκέντρωση σε μια αίθουσα εκεί. Γιατί ενοχλείσαι ;  Το ίδιο συνέβη και σε άλλον υπουργό μου. Τώρα είδαμε πως και η Ολλανδία έκανε παρόμοια δήλωση. Αχ καημένοι αχ. Αυτοί δεν κινούνται με δική τους βούληση.

Αδερφοί μου τώρα πιστεύουν πως θα πήγαινε στην Γερμανία ο Ταγίπ Ερντογάν. Μα αν ήθελα εγώ, αύριο θα πήγαινα. Θα ερχόμουν και αν στην πύλη δεν με βάζατε μέσα ή δεν με αφήνατε να μιλήσω, θα ξεσήκωνα τον κόσμο.

Πάνε και δίνουν μετάλλιο σε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε 5 έτη και 10 μήνες φυλάκισης. Μα εσείς πρέπει να δικαστείτε για συνέργεια σε ενόχους.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/erdogandan-almanyaya-ben-istersem-gelirim-dunyayi-ayaga-kaldiririm-286438.html

5/3/2017

Previous Article

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

Next Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΑΪΣΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *