Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

O Ερντογάν μετά από την Προύσα, ακύρωσε και το πρόγραμμα του στο Αϊδίνιο

tayyipbaskan

Μετά από την ακύρωση του προγράμματος επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας στην Προύσα , ακυρώθηκε και το πρόγραμμα του και στο Αϊδίνιο.

Έγινε γνωστό πως ακυρώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν της 26/2/2017 όταν ήταν να επισκεφτεί το Αϊδίνιο.

Έγινε γνωστό πως αλλαγές έγιναν στο πρόγραμμα επίσκεψης που ήταν να γίνει στις 26/2 και περιλάμβανε μια σειρά από εγκαίνια. Στην ανακοίνωση που έγινε από την νομαρχιακή οργάνωση του ΑΚΡ , αναφέρεται πως η επίσκεψη Ερντογάν στο Αϊδίνιο, ανεστάλη για μετέπειτα ημερομηνία.

ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Στο μεταξύ νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως ακυρώνεται η επίσκεψη στην Προύσα που περιλάμβανε τελετή ομαδικών εγκαινίων και συγκέντρωση,.

http://haber.sol.org.tr/toplum/erdogan-bursadan-sonra-aydin-programini-da-iptal-etti-186383

21/2/2017

Σχ: Δύο μπορεί να είναι κατά την άποψη μας οι πιθανοί λόγοι.

  1. Φοβάται μην τον σκοτώσουν. Διότι όταν καθημερινά διώχνεις (δηλ. καταστρέφεις) εκατοντάδες άτομα από τις δουλειές τους, αλλά παράλληλα έχεις να αντιμετωπίσεις και τα φίδια της ISIS που εσύ εξέθρεψες, ε μάλλον πρέπει να φυλάγεσαι πολύ καλά. Κάτι δύσκολο να επιτευχθεί σε συγκεντρώσεις δεκάδες χιλιάδων ανθρώπων. 
  2. Λόγοι υγείας. Έχει ακουσθεί ξανά και ξανά για τα προβλήματα υγείας που έχει στο πεπτικό σύστημα. Τελευταία φορά που ακούσθηκε φήμη για επείγουσα μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν τον Μάιο του 2015.
Previous Article

ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ ΜΠΑΠ, ΑΛΛΑ…

Next Article

¨Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *