Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

0 σχόλια Share:

Απάντηση Ερντογάν στις ΗΠΑ για το PYD…

291220161317502970947_2

O πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν αντιδρώντας στην αμερικανική πολιτική έναντι του PYD, δήλωσε: Εάν εσείς παράσχετε κάθε είδους οπλική βοήθεια σε τρομοκρατικές οργανώσεις στην περιοχή και μετά το βάζετε σε ένα περίβλημα και λέτε πως ¨όχι εμείς δεν στέλνουμε όπλα αλλά μόνο πυρομαχικά¨, τότε συγγνώμη αλλά αυτό εμείς δεν το καταπίνουμε. Έχουμε και εμείς ένοπλες δυνάμεις , έχουμε και εμείς δυνάμεις ασφαλείας. Πυρομαχικά και όπλα είναι το ίδιο, αυτό το ξέρουμε τόσο καλά όσο και εσείς.

…………….

Φυσικά και συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Συνέχιση αυτού του αγώνα δίνεται στην Συρία, στο Ιράκ και φυσικά αν χρειαστεί και αλλού  θα αγωνιστούμε. Φυσικά και πονάμε στην καρδιά μας για κάθε μάρτυρα που ξεπροβοδίζουμε προς  την αιωνιότητα.  Παράλληλα δεν αμελούμε την γιγάντωση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη του αγώνα μας αυτού. Άλλωστε αν δεν το κάνουμε αυτό θα βασανίζονται οι ψυχές των μαρτύρων μας.

……………

Η Τουρκία επί μακρόν καλεί τις δυτικές χώρες να μην κάνουν διακρίσεις μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά να ακολουθούν μια σταθερή πολιτική αρχών.  Έναντι αυτού όμως, κάποιες χώρες με πρώτη την Αμερική προβάλλοντας διάφορες προφάσεις, κάνοντας παιχνίδια με τις λέξεις, επιλέγουν να ακολουθήσουν την οδό της στήριξης των οργανώσεων που δολοφονούν αθώους στην περιοχή μας. Και όταν τα θέτουμε εμείς αυτά, οι κύριοι αυτοί ενοχλούνται. Μας λένε να μην τους ενοχλούμε μέσω των ΜΜΕ. Μα καλά που θα τα πούμε αυτά ;  Αυτά τα είπαμε και τα λέμε και στις διμερείς συνομιλίες. Εάν εσείς παράσχετε κάθε είδους οπλική βοήθεια σε τρομοκρατικές οργανώσεις στην περιοχή και μετά το βάζετε σε ένα περίβλημα και λέτε πως ¨όχι εμείς δεν στέλνουμε όπλα αλλά μόνο πυρομαχικά¨, τότε συγγνώμη αλλά αυτό εμείς δεν το καταπίνουμε. Έχουμε και εμείς ένοπλες δυνάμεις , έχουμε και εμείς δυνάμεις ασφαλείας. Πυρομαχικά και όπλα είναι το ίδιο, αυτό το ξέρουμε τόσο καλά όσο και εσείς.

……………

Μπορείτε να το σκεφτείτε, εμείς είμαστε στο ΝΑΤΟ μαζί σας. Αν και είμαστε στο ΝΑΤΟ μαζί σας, εσείς την στήριξη σας δεν την παρέχετε σε εμάς αλλά στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Ή μήπως εταίροι σας στο ΝΑΤΟ είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις ; Μα πως γίνεται να παρέχετε στήριξη σε αυτές τις οργανώσεις που τις αποδέχεστε ως τρομοκρατικές ; Εμείς από την μεριά μας δεν είναι δυνατόν να το αποδεχθούμε αυτό. Δεν είναι δυνατόν να το καταπιούμε. Εάν είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ, εάν είμαστε στρατηγικοί εταίροι και αν είμαστε εταίροι-μοντέλο, τότε θα πάρετε θέση δίπλα μας.  Δεν θα πάρετε θέση δίπλα στην διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση.  Για αυτό λοιπόν να μην περιμένετε από εμάς πολύ διαφορετικές φράσεις και ωραιοποιήσεις. Αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το λέμε πάντα. Διότι εμείς ασκώντας πολιτική, όπως εσείς λέτε πως ¨Ο λαός μας περιμένει κάποια πράματα από εμάς¨, έτσι και οι δικοί μας πολιτικοί και εμείς κάνουμε κάποια βήματα εν γνώσει πως και εμείς θα λογοδοτήσουμε στον λαό μας.¨

¨Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ ΜΠΑΠ¨
Ο Ερντογάν τόνισε πως τον μεγαλύτερο αγώνα και τις ανάλογες απώλειες τις έχει η Τουρκία και πρόσθεσε: ¨Όταν η Τουρκία βίωνε απειλές από την συριακή πλευρά των συνόρων και ακόμη και όταν έβρεχε βόμβες εντός των συνόρων μας, το ΝΑΤΟ ήταν εντελώς αποστασιοποιημένο. Σήμερα επίσης στην επιχείρηση μας στην περιοχή Ελ Μπαπ, ούτε από το ΝΑΤΟ, ούτε από τις δήθεν συμμαχικές χώρες που έχουν δυνάμεις στην περιοχή, δεν βλέπουμε καμία στήριξη. Αναφέρομαι στο ότι η συμμαχία που ιδρύθηκε για τον αγώνα ενάντια στην ISIS, δεν συμβάλλει καθόλου στην επιχείρηση στην Ελ Μπαπ, επιχείρηση που προκαλεί μεγάλες απώλειες στην ISIS και σπάζει την μέση της.

…………………
…………………

http://www.dha.com.tr/erdogandan-abdye-pyd-yaniti-kusura-bakmayin-bunu-biz-yutmayiz_1425107.html

29/12/2016

Previous Article

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ BTTDD

Next Article

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mattis non eget venenatis, dolor. at elit. diam tempus justo sed