Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΙΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ…

No Comments Share:

O Ερντογάν δήλωσε ¨Χαλάστε το συνάλλαγμα  και κάνετε το χρυσό ή λίρα¨ και το δολάριο εκτοξεύτηκε

erdogan-ankara

Όταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν έκανε έκκληση το συνάλλαγμα που έχει ο κόσμος στο στρώμα να το κάνει χρυσό ή τουρκικές λίρες και είπε ότι για την Τουρκία δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την πτώση των επιτοκίων, αλλά αμέσως μετά το δολάριο που βρισκόταν κάτω από 3,50 ξεπέρασε και το 3,52.

Ευρισκόμενος σε μια τελετή εγκαινίων στην Άγκυρα ο Ερντογάν, σχολίασε τις εξελίξεις στην οικονομία,

Ο Ερντογάν είπε πως  ¨Τις τελευταίες μέρες εμφάνισαν το θέμα λέει με το συνάλλαγμα¨, κάλεσε τους κατέχοντες συνάλλαγμα να το κάνουν χρυσό και είπε: ¨Να έρθουν να κάνουν τα χρήματα τους τουρκικές λίρες. Να κερδίσει έτσι αξία η τουρκική λίρα και ο χρυσός. Δεν υπάρχει ανάγκη να πηγαίνουμε και να δίνουμε αξία στο συνάλλαγμα. Ελάτε και κάνετε αυτό. Κάνοντας αυτό το βήμα θα χαλάσουμε τα παιχνίδια κάποιων. Μην ανησυχείτε καθόλου ,σύντομα θα το χαλάσουμε αυτό το παιχνίδι. Και παλιότερα το έκαναν αυτό. 2007 και 2008 πάλι το είχαν κάνει.

………………..

Ο Ερντογάν είπε πως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την μείωση των επιτοκίων και εστιάζοντας στα επιτόκια ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Ευρώπης είπε : ¨Εάν λοιπόν σε εκείνους είναι τόσο χαμηλά , εμείς γιατί γυρνάμε με τα 14,15 και 16% ; Εμείς με τα χαμηλά επιτόκια θα ανοίξουμε τον δρόμο στους επενδυτές…:

……………..

Το δολάριο που πριν από τις δηλώσεις Ερντογάν ήταν κάτω από τις 3,50 λίρες, αμέσως μετά πέρασε και το 3,5180. Το δολάριο στις 13:20 κινούνταν στις 3,5201 λίρες

http://www.diken.com.tr/erdogan-dovizi-bozun-tlye-gecin-dedi-dolar-firladi/
2/12/2016

Previous Article

3 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 3 ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Next Article

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *