Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΥΜΩΣΕ Ο ΤΑΓΙΠ !

No Comments Share:

Αντίδραση του Ερντογάν προς τον Σούλτς

141120161846568925459

O πρόεδρος Ερντογάν αντιδρώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου  Σουλτς για την Τουρκία, μίλησε ως εξής : ¨ Η Δύση λέει πως θανατική ποινή δεν γίνεται. Απευθύνομαι από εδώ. Εεεε δύση η μοίρα αυτού του έθνους δεν είναι στα χέρια σας. Η μοίρα αυτού του έθνους είναι στα χέρια μας. Και σήμερα αυτό ισχύει στην πλειοψηφία του κόσμου. Ποιος είσαι εσύ λοιπόν ; Ποιος είναι αυτός , ένας πρόεδρος κοινοβουλίου. Τι είσαι εσύ ; Από πότε απέκτησες αρμοδιότητα να αποφασίζεις εξ ονόματος της Τουρκίας ;  Όταν επί 53 χρόνια η Τουρκία δεν γίνεται δεκτή στην Ε.Ε. , πως είναι δυνατόν εσύ ή εσείς να πηγαίνετε να αποφασίζετε έτσι για την Τουρκία ; Εσύ ακόμη δεν έχεις γνωρίσει την Τουρκία,

………………..
Εσείς πρώτα να κρατήσετε τις υποσχέσεις σας. Εσείς πρώτα να καθαρίσετε το ευρωκοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο από τους εκπροσώπους των τρομοκρατικών οργανώσεων. Με το να ανακηρύσσεται το ΠΚΚ τρομοκρατική οργάνωση, δεν λήγει το θέμα. Καθαρίστε πρώτα να σας δούμε τους εκπροσώπους τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήθος πρακτόρων της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης σε Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία. Από την μια τους παρέχετε κάθε είδους στήριξη και από την άλλη δηλώνετε πως ¨Μπορεί να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. ¨. Λοιπόν αργήσατε κιόλας, να αποφασίσετε αμέσως.


……………
Δείτε εδώ είναι ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί. Εγώ λοιπόν ως πρόεδρος της Δημοκρατίας λέω να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του έτους. Και μετά να πάμε στον λαό. Η κυριαρχία άνευ όρων και συνθηκών είναι του λαού. Εάν λοιπόν ο κόσμος έχει την τελική απόφαση να πάμε σε αυτόν, μα καθώς μέχρι σήμερα δεν τηρήσατε καμία σας υπόσχεση, που μπορούμε να βαδίσουμε μαζί σας ; Αυτοί δεν είναι ειλικρινείς. Εμείς θα πορευτούμε με τους ειλικρινείς λαό όχι με τους ανειλικρινείς.
……………..
Αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι σύμφωνα με τα μυαλά τους θέλουν να περιορίσουν εδώ την περιοχή. Ας μην προσπαθούν. Δείτε τι λέει ο αγενής, λέει ¨Θα εφαρμόσω κυρώσεις¨ .  Μα ολόκληρος μια κύρωση και αν ήσουν τι σημασία έχει ; Άργησες κιόλας. Εμείς ως απάντηση σε αυτή την επίθεση πατάμε και θα συνεχίσουμε να πατάμε όλα τα πιόνια και τους προδότες που χρησιμοποιούνε. Και αν χύνουμε και ένα δάκρυ στις κηδείες των μαρτύρων μας, τότε αυτοί οι δράστες αυτών να καούν στην κόλαση ομαδικά.
………………………..
 http://www.dha.com.tr/erdogandan-schulza-tepki_1381236.html
14/11/2016

Previous Article

ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Next Article

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *