Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ…

1 σχόλιο Share:

¨To ενδιαφέρον μας για τις αδερφές περιοχές είναι και καθήκον και δικαίωμα μας¨

151020161747315058618_2

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μίλησε στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους.

Πρόεδρος Ερντογάν : ¨Στα βιβλία ιστορίας μας διαβάζουμε τον Εθνικό Όρκο (Misak-ı Milli) έτσι δεν είναι ; Τι περιλαμβάνεται στον Εθνικό Όρκο ; Εάν δεν έχουμε κάποιο θέμα με τον Εθνικό Όρκο, δεν πρέπει να θέτουμε μεταξύ μας αυτό το ερώτημα αλλά να λέμε πως έχουμε καθήκοντα που μας αναλογούνε . Αυτή είναι η αλήθεια στην ιστορία αυτή, μιλάμε την ίδια γλώσσα και μοιραζόμαστε τον ίδιο πολιτισμό, από την Μέση Ασία ως την Σιβηρία για να τους θεωρήσουμε διαφορετικούς από εμάς πρέπει να αρνηθούμε την καταγωγή μας. Στον πολιτισμό μας η άρνηση της καταγωγής είναι αμαρτία. Για αυτό το να ενδιαφερόμαστε για το Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, την Βοσνία και τις  άλλες αδελφές περιοχές είναι και καθήκον και δικαίωμα μας. Η μέρα που θα σταματήσουμε να ενδιαφερόμαστε για αυτά, θα είναι η μέρα που θα έχουμε χάσει την ανεξαρτησία και το μέλλον μας. Ούτε εμείς έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά ούτε ποτέ θα μας το επιτρέψει και το έθνος μας. Τουρκία δεν είναι μόνο το κράτος της Τουρκίας. Η Τουρκία με τους 79 εκατομμύρια πολίτες της είναι ένα με την βαθιά της ιστορία και με τους ανθρώπινους δεσμούς και είναι υπεύθυνη απέναντι στα εκατοντάδες εκατομμύρια αδέρφια της σε μια μεγάλη περιοχή. Από εδώ από την πατρίδα του πατέρα και της μητέρας μου την Ριζούντα απευθύνομαι στην πατρίδα μου. Πρώτα θα εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και θα πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Ως Τουρκία των 80 εκατομμυρίων ποιοι είμαστε, τι είμαστε, ο ποιητής δεν λέει πως ¨Κάποτε εμείς ένας έθνος και μάλιστα τι έθνος¨.

http://www.dha.com.tr/kardes-bolgelerle-ilgilenmek-hem-gorevimiz-hem-hakkimiz_1352247.html
15/10/2016

Σχ : Οσοι θέλουν να το ψάξουν περισσότερο μπορούν να μεταβούν στο google-εικόνες και να γκουγκλάρουν εκεί την φράση Misak-ı Milli siniri , δηλαδή σύνορα του Εθνικού Όρκου…. Έτσι για να δείτε που το πάει ο Ταγίπ.

Και μετά όσοι θέλετε πάτε τουρίστες στην χώρα του … ελληνόφωνοι !

Previous Article

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤΣ…

Next Article

ΑΛΛEΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nullam Curabitur neque. commodo Aliquam odio ut diam risus