Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ

No Comments Share:

Aπάντηση από τον Μπχάρα στον Ερντογάν για την FETÖ

fft99_mf6774699

Απάντηση ήρθε από τον αρχιεισαγγελέα Πριτ Μπχάρα στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν αναφορικά με τον εισαγγελέα Πριν που ετοίμασε το κατηγορητήριο με βάση το οποίο προφυλακίστηκε ο Ιρανός επιχειρηματίας Ρεζά Σαρράμπ, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, τραπεζική απάτη και παραβίαση του εμπάργκο κατά του Ιράν.

Ο Μπχάρα μιλώντας στο περιοδικό City&State που εκδίδεται στην Νέα Υόρκη, αναφέρθηκε πρώτα στην προτεραιότητα του δικαίου και στην δικαστική ανεξαρτησία και ακολούθως αναφέρθηκε στην δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Ερντογάν που είπε ότι ¨ Ο εισαγγελέας Μπχάρα και ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπέρμαν είναι ονόματα που έχουν φιλοξενηθεί από την FETÖ στην Τουρκία¨. Ο Μπχάρα περιέγραψε πως ο Σαρράμπ είναι πλούσιος και διαθέτει ένα ευρύ περιβάλλον στην Τουρκία και ότι ο ίδιος ο Μπχάρα από την στιγμή που συνελήφθη στο Μαϊάμι ο Σαρράμπ και τον μετέφεραν στην Ν. Υόρκη, είδε τους ακόλουθους του στο τουίτερ να αυξάνουν από 8 χιλιάδες σε 300 χιλιάδες.

¨ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ¨

Ο Μπχάρα είπε πως τον τελευταίο καιρό Τούρκοι ηγέτες αναφέρουν πως πηγή πολλών προβλημάτων τους είναι ο Φετουλλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ και κατηγορούνε τον ίδιο πως είναι ακόλουθος του Γκιουλέν.  Αναφορικά με αυτά είπε : ¨Αναφορικά με τις κατηγορίες πως εγώ είμαι ακόλουθος του Γκιουλέν, δηλώνω πως εγώ δεν είχα ακούσει καν το όνομα του και κοίταξα σχετικά στο google.Θα θυμάστε πως πριν από μερικούς μήνες έγινε απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν δίνοντας το όνομα μου, είπε πως αυτοί που έκαναν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία με τάισαν και με πότισαν στην Τουρκία. Η απόπειρα πραξικοπήματος στοίχισε την ζωή σε εκατοντάδες άτομα. Αισθάνομαι πως η Τουρκία είναι μια ωραία χώρα, αλλά δεν έχω πατήσει ούτε το πόδι μου εκεί¨.

…………………….

http://www.dha.com.tr/bhararadan-erdogana-feto-yaniti_1338348.html

Σχ : Για πολλοστή φορά απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης του δικαστή και του εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση αυτή που είχε υποβάλλει το αρχιλαμόγιο και φίλος του Ταγίπ, o Ρεζά Σαρράμπ.

Previous Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΣΑΦ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Next Article

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *