Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΙΝΑΝΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

Φαϊνάνσιαλ Τάιμς : Ο Ερντογάν πέρασε στο στάδιο φίμωσης όλης της αντιπολίτευσης

18

Εις εκ των αρχιδημοσιογράφων της εφημερίδας Φαϊνάνσιαλ Τάιμς γράφει πως ¨Το κύμα διώξεων στην Τουρκία έχει περάσει πια πέρα από τους πραξικοπηματίες¨ και ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ¨σπαταλά την δυνατότητα για μια πανεθνική προσέγγιση¨.
Ο αρθρογράφος γράφει ο ότι η αποτυχία της απόπειρας πραξικοπήματος ενάντια στον Ερντογάν ο οποίος από το 2002 κι εντεύθεν κέρδισε τρεις εκλογές και το 2014 εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας είναι κάτι που πρέπει να εορτασθεί.

……………….

Η εφημερίδα γράφει :

¨Το μέτρο και το βάθος της αντίδρασης του Ερντογάν, σπαταλά την δυνατότητα για μια πανεθνική προσέγγιση και αποξενώνει τους συμμάχους της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Σχεδόν 70 χιλιάδες άτομα είτε προφυλακίστηκαν, είτε απομακρύνθηκαν ή και εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους. Το κυβερνών ΑΚΡ θεωρεί ως υπεύθυνους για το πραξικόπημα τους πιστούς του Φετουλλάχ Γκιουλέν. Στο κρυφό δίκτυο του Γκιουλέν μετέχουν και πολλοί φοιτητές…..¨

…………………..

Πέρασε στο στάδιο της φίμωσης όλης της αντιπολίτευσης¨

Η εφημερίδα γράφει επίσης πως ¨ο αριθμός των διώξεων δείχνει πως ο Ερντογάν ξεπερνώντας το στάδιο της κατάργησης του παράλληλου κράτους, πέρασε στο στάδιο της φίμωσης όλης της αντιπολίτευσης¨. Η εφημερίδα γράφει πως περισσότεροι από 160 στρατηγοί κατηγορούνται, πως περισσότεροι από 3.000 δικαστικοί απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντα τους.

…………..

Η εφημερίδα γράφει πως ακραίοι ισλαμιστές και εθνικιστές επιτίθενται σε όποιους θεωρούνε ως εχθρό του ΑΚΡ και ότι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν κάνει ανακοινώσεις σχετικά με βασανιστήρια και βιασμούς συλληφθέντων.
…………..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/577955/Financial_Times__Erdogan_tum_muhalefeti_susturma_asamasina_gecti.html
2/8/2016

Previous Article

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ

Next Article

ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

consectetur ipsum Praesent massa et, nunc velit, fringilla sit