Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ 15/7

No Comments Share:

Τα δύο πράματα που θύμωσαν και εξέπληξαν τον Ερντογάν εκείνο το βράδυ

220720161145468715291_2

Σε συνέντευξη  που έδωσε στον Ριφάτ Αμπαμπάι-διευθυντή έκδοσης της εφημερίδας POSTA, o Σερκάν Γιαζιτζί-ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο οποίο βρισκόταν ο Ερντογάν κατά την νύχτα του πραξικοπήματος, περιέγραψε τα δύο πράματα που εξέπληξαν και θύμωσαν τον Ερντογάν εκείνο το βράδυ.

Ο Σερκάν Γιαζιτζί στην συνέντευξη που έδωσε είπε πως αυτό που περισσότερο από όλα θύμωσε τον Ερντογάν ήταν η πρόταση που του έγινε ¨Να πάμε στα ελληνικά νησιά¨, ενώ αυτό που τον εξέπληξε πολύ ήταν η κατάληψη του TRT από τους πραξικοπηματίες.

………

Γιαζιτζί : Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως ήταν πολύ επικίνδυνο να πήγαινε από στεριά ή από αέρος στην Κωνσταντινούπολη. Ο πρόεδρος γύρισε σε εμένα επειδή ξέρω καλά την περιοχή και με ρώτησε ¨Σερκάν θαλασσίως πoιο είναι το πιο κοντινό μέρος όπου μπορούμε να πάμε ;¨. Του ανέφερα πως μπορούμε να πάμε στο Νταλαμάν αλλά θα έπρεπε να περάσουμε μπροστά από την στρατιωτική ναυτική βάση του Αξάζ¨.  Μου είπε πως αυτό δεν γίνεται και με ρώτησε ¨Που αλλού μπορούμε να πάμε ;¨.  Του είπα πως τα ελληνικά νησιά είναι πολύ κοντά και ότι εγώ θα μπορούσα να τους πάω¨.

–         Τι απάντησε σε αυτή την πρόταση ο πρόεδρος ;

–         Ο Ερντογάν που μέχρι τότε ήταν πολύ ήρεμος, μόλις άκουσε την κουβέντα μου περί ελληνικών νησιών, για πρώτη φορά έχασε την ηρεμία του και μου είπε ¨Βρε αδερφέ τι δουλειά έχω εγώ στα ελληνικά νησιά ; Εγώ σε ρωτάω πως μπορούμε να πάμε στην Κωνσταντινούπολη¨.

http://www.dha.com.tr/o-gece-erdogani-en-cok-kizdiran-ve-sasirtan-iki-sey_1287226.html

22/7/2016

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Next Article

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *