Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

160620162233084911643_2

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, μιλώντας στο πρόγραμμα ιφτάρ της Διεύθυνσης ΜΑΤ, αντιδρώντας προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε : ¨Απευθύνομαι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Που ακριβώς θέλετε να δώσετε μήνυμα κρεμώντας στους διαδρόμους του κοινοβουλίου την σημαία εκείνης της τρομοκρατικής οργάνωσης ; Που θέλετε να δώσετε μήνυμα με εκείνη την πατσαβούρα ; Να ξέρετε πως αυτά δεν αρέσουν στην Τουρκία. Όταν έρθει ο καιρός το τουρκικό έθνος να ζητήσει λογοδοσία για αυτά, θα ξέρει ποιους να ρωτήσει¨.

……………

Κατά τον ίδιο τρόπο με φρίκη είδαμε στο διάστημα 17-25 Δεκεμβρίου, όταν έγινε απόπειρα πραξικοπήματος τον σχηματισμό εντός των δικαστηρίων και της αστυνομίας, ξεχωριστών υπηρεσιών. Βρισκόμαστε σε έναν αγώνα ενάντια σε αυτό το παράλληλο κράτος που θέλησε να στήσει δομές και σε άλλους παρόμοιους χώρους. Καθώς η αστυνομία μας αποτελεί έναν από τους στόχους προτεραιότητας αυτής της δομής, είναι και ο φορέας που υπόκειται τις περισσότερες ζημίες αλλά και βρίσκεται επικεφαλής των υπηρεσιών μας που δίνουν αυτόν τον αγώνα. Αυτή η προδοτική συμμορία που έχει ως καθήκον της να επιτίθεται στα συμφέροντα του κράτους και του έθνους, παντού στον κόσμο εργάζεται εναντίον της Τουρκίας. Στα μέρη όπου πηγαίνουμε βλέπουμε πως η δομή του παράλληλου κράτους μαζί με τις αρμενικές συμμορίες και μέλη των διασπαστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, κάνουν δράσεις ενάντια στην πατρίδα μας. Αυτοί ούτε του έθνους είναι, ούτε ντόπιοι είναι και ούτε παιδιά αυτής της πατρίδας.

…………….

Το λέω ανοιχτά. Η  δομή αυτή έκανε ότι μπορούσε για να υπονομεύσει τον αντιτρομοκρατικό μας αγώνα. Και κάνει. Το θέμα των φορτηγών TIR της ΜΙΤ είναι μόνο ένα γνωστό παράδειγμα προδοσίας.

………….

http://www.dha.com.tr/erdogan-mit-tirlari-meselesi-sadece-ihanetin-bilinen-ornegi-_1256948.html

16/6/2016

Σχ : Τις κλεψιές του τις κάλυψε με το λεγόμενο ¨παράλληλο κράτος¨. Και το ίδιο κάνει με το έγκλημα μεταφοράς όπλων στα ανθρωποειδή της ISIS.

Previous Article

¨ΑΔΙΚΗΜΑ¨ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΔΙΚΑ

Next Article

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *