Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ¨

0 σχόλια Share:
Spread the love

Οι Γερμανοί δεν εξέπληξαν καθόλου τον αρχισύμβουλο Κουζού : Ο γκιαούρης έκανε πάλι αυτό που κάνει πάντα

burhan-kuzu

O Μπουρχάν Κουζού που είναι εκ των αρχισυμβούλων του προέδρου της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν συνδέοντας την αναγνώριση της ¨Αρμενικής γενοκτονίας¨ από την Γερμανία με την ¨ανησυχία που υπάρχει λόγω της ανάπτυξης της Τουρκίας¨, δήλωσε πως ¨Ο Γερμανός γκιαούρης έκανε πάλι αυτό που κάνει πάντα¨.

Η ¨Αρμενική γενοκτονία¨ αναγνωρίστηκε επίσημα σήμερα στο γερμανικό κοινοβούλιο με μία μόνο αρνητική ψήφο και μία αποχή.

Ο Κουζού έγραψε στον λογαριασμό του στο τουίτερ : ¨Πάντοτε το έλεγα. Η Γερμανία ποτέ δεν υπήρξε ειλικρινής φίλη μας. Οι Οθωμανοί εξαιτίας τους διαλύθηκαν¨ ενώ τόνισε και την ¨ιστορική αποστολή¨ της Γερμανίας.

Ο Κουζού κατηγορώντας επίσης τους τουρκικής καταγωγής βουλευτές που ψήφισαν ¨ναι¨ κατά την αναγνώριση της ¨αρμενικής γενοκτονίας¨ στο γερμανικό κοινοβούλιο, είπε πως ¨Οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές που υπέγραψαν την απόφαση για την Γενοκτονία στο γερμανικό κοινοβούλιο, να μην πατήσουν ξανά το πόδι τους σε αυτή τη χώρα¨.

Ο Κουζού συνέδεσε την απόφαση αυτή με την ανησυχία που αισθάνονται κάποιοι από την ανάπτυξη της Τουρκίας , ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει και τον Χίτλερ : ¨Το γερμανικό κοινοβούλιο με αυτή του την απόφαση πυροβόλησε το πόδι του. Να ντρέπεσαι Γερμανία. Κοίτα πρώτα την βρώμικη ιστορία σου. Ο Χίτλερ Τούρκος ήταν ; Εμείς δεν σταματάμε, συνεχίζουμε¨.

http://www.diken.com.tr/almanlar-basdanisman-kuzuyu-hic-sasirtmadi-gavur-yine-yapti-yapacagini/

2/6/2015

Previous Article

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ AΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB

Next Article

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *