- 1 June 2016
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
O TAΓΙΠ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !! ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ…
Γέλια προκάλεσε ο Ερντογάν που είχε δηλώσει ¨εγώ έδωσα την εντολή¨ : ¨Καταγγέλλω την βία σε βάρος των διαδηλωτών στο Παρίσι¨
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Ερντογάν ξεχνώντας την δήλωση ¨ εγώ έδωσα την εντολή¨ σχετικά με τους θανάτους που υπήρξαν κατά την αντίσταση του Ιουνίου στο πάρκο Γκεζί, δήλωσε πως ¨Καταγγέλλω την βία σε βάρος των διαδηλωτών στο Παρίσι¨.
Μετά από την επίθεση της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών στην Γαλλία, έγινε μια περίεργη δήλωση από τον Ερντογάν. Ο Eρντογάν που σε κάθε διαμαρτυρία στέλνει την αστυνομία βγήκε και δήλωσε : ¨Αγωνιώ για τα γεγονότα στο Παρίσι. Καταγγέλλω την βία σε βάρος των διαδηλωτών στο Παρίσι. Καλώ τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να επιδείξουν ευαισθησία¨.
Ο Ερντογάν, ξέχασε τα λόγια που είχε πει κατά την αντίσταση του Ιουνίου στο πάρκο Γκεζί .
Haber.sol.org 30/5/2016
