Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ : ¨ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ¨

No Comments Share:

Ειδικός στην Μέση Ανατολή Μπεν Μεγίρ : Οι Τούρκοι πρέπει να ξεχυθούνε στους δρόμους καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ντε φάκτο δικτατορία

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN, ARTVIN'IN YUSUFELI ILCESINDE VATANDASLARA SESLENDI. FOTO: FATIH TURAN/ARTVIN-DHA

Ο Αλόν Μπεν Μέγιερ-ειδικός Μέσης Ανατολής του περιοδικού The Globalist, υποστηρίζει πως μετά από το ¨τράβηγμα του χαλιού¨ στον Νταβούτογλου, η Τουρκία έχει μετατραπεί σε μια ντε φάκτο δικτατορία.

Σύμφωνα με τον Μπεν Μεγιέρ, οι λαοί της Τουρκίας πρέπει να βγούνε ξανά στους δρόμους , αλλά αυτή τη φορά να επιμένουν να παραιτηθεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αλόν Μπεν Μεγιέρ ειδικός του αμερικανικού ψηφιακού περιοδικού, σε κείμενο που έχει τίτλο ¨Πως έγινε ντε φάκτο δικτατορία η Τουρκία¨, περιγράφει με λεπτομέρειες το πώς ο Ερντογάν του ¨τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του¨.

Ο Μπεν Μεγίρ σχολιάζει πως η αποπομπή του Νταβούτογλου και η άνευ όρων πραγματοποίηση οποιασδήποτε επιθυμίας του Ερντογάν ¨μετέτρεψαν ντε φάκτο την Τουρκία σε μια δικτατορία¨, προσθέτοντας πως πλέον δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε να σταθεί ενάντιος στον Ερντογάν.

Ο Μεγιέρ χαρακτηρίζει την μέρα στην οποία έγινε το συνέδριο του ΑΚΡ ως ¨μια λυπηρή για την Τουρκία μέρα¨ και συνεχίζει γράφοντας τα εξής : ¨Η χώρα από σήμερα κυβερνείται από έναν βάναυσο δικτάτορα. Μια περίοδος Ερντογάν στην οποία δεν υπάρχουν μηχανισμοί έλεγχου και ισορροπιών, δεν υπάρχει λογοδοσία, μια περίοδο στην οποία δεν θα υπάρξει καμία θετική αλλαγή. Οι λαοί της Τουρκίας πρέπει να βγούνε ξανά στους δρόμους. Αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να επιμένουν μέχρι να παραιτηθεί ο Ερντογάν. Διαφορετικά η Τουρκία θα μετατραπεί σε ένα  ¨παρελθόν για τις ελευθερίες¨.

http://www.diken.com.tr/ortadogu-uzmani-ben-meir-turkler-de-facto-diktatorluge-karsi-sokaklara-dokulmeli/
23/5/2016

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΘΙΤΕΣ

Next Article

TA ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ, ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *