Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ…

No Comments Share:

¨Δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση με τους τρομοκράτες¨

060420161441235141818

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μιλώντας σε συνάντηση δικηγόρων, δήλωσε πως ¨Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε κάθε μέτρο, συμπεριλαμβανομένου και της αφαίρεσης ιθαγένειας για να θέσουμε εκτός λειτουργίας τους οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτοί δεν μπορούνε καν να είναι πολίτες μας¨.

……………………

Ο Ερντογάν είπε πως υπάρχουν τρομοκρατικές ομάδες που λειτουργούνε υπό την επιφάνεια των δικηγορικών γραφείων και συνέχισε λέγοντας : ¨Κανείς δεν σας δίνει την φήμη ούτε την ισχύ. Αυτό το διασφαλίζετε εσείς με  την μόρφωση σας, με τις επαγγελματικές σας ικανότητες και με την αλληλεγγύη σας. Όπως σε κάθε επάγγελμα έτσι και στους δικηγόρους, υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται αυτή την ιδιότητα και επιδιώκουν άλλους σκοπούς. Εντέλει γίναμε μάρτυρες κάποιων οι οποίοι παρείχαν νομική βοήθεια –προσέξτε δεν λέω υπεράσπιση- στους τρομοκράτες που σκότωσαν στα δικαστήρια μας έναν εισαγγελέα. Ξέρουμε πως υπό την επωνυμία του δικηγορικού γραφείου λειτουργεί μια τρομοκρατική μονάδα.


…………..

Βλέπετε τον τελευταίο καιρό λένε κάποιοι πως οι ακαδημαϊκοί, να δικαστούνε χωρίς να προφυλακιστούν.  Τι θα πει αυτό ; Εάν είναι ένοχος και το κρίνει έτσι το δικαστήριο, θα προφυλακιστεί. Ποια η διαφορά του δηλαδή από τους άλλους ;
……………

Αυτοί της παράλληλης δομής πρώτα στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις το κόμμα που κατευθύνεται από την τρομοκρατική οργάνωση και προσπάθησαν να το καταστήσουν ένα πολιτικό παίκτη κατάλληλο για τους στόχους τους. Τις εκλογές της 7ης Ιουνίου όλοι τις είδαν σαν νίκη αυτού του κόμματος. Αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για μεγάλη ήττα. Διότι ο στόχος τους ήταν πολύ διαφορετικός, στόχευαν σε ένα πιο αιχμηρό αποτέλεσμα. Καθώς δεν το πέτυχαν έθεσαν σε λειτουργία τις πλέον ταπεινές και απάνθρωπες μεθόδους. Μετά από αρκετά χρόνια έστησαν ένα παζάρι αίματος και ζωών. Η τρομοκρατική οργάνωση από τον Ιούνιο κι εντεύθεν, έθεσε σε λειτουργία ένα σχέδιο που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες και την εξυπνάδα της οργάνωσης αυτής. Αυτό το κοινοποίησα και στους φίλους μου¨.
………………..

¨Οι υποστηρικτές που έχουν το προσωπείο του ακαδημαϊκού, οι πράκτορες που έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα, οι δράστες με το ένδυμα του πολιτικού και οι υπάλληλοι που σαν πολιτοφυλακή μπαίνουν υπό τις διαταγές της τρομοκρατικής οργάνωσης, δεν έχουν καμία διαφορά από τους τρομοκράτες που κρατάνε βόμβες και όπλα. Οι ύαινες με το ένδυμα προβάτου, εξυπηρετούν τους ίδιους στόχους με τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κουβαλάμε στην πλάτη μας όποιον προδίδει το κράτος και το έθνος του. Μπορεί εμείς να σκοτωνόμαστε 1-1 αλλά από εκείνους σκοτώνουμε 10 , 20 και 30. Και αυτό έτσι συνεχίζεται. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε κάθε μέτρο, συμπεριλαμβανομένου και της αφαίρεσης ιθαγένειας για να θέσουμε εκτός λειτουργίας του οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτοί δεν μπορούνε καν να είναι πολίτες μας

……………….

Ποτέ δεν μπορούμε να αποτελέσουμε μέρος αυτής της λογικής.  Να κάτσουμε λέει να μιλήσουμε. Πλέον αυτό το κράτος δεν έχει κανένα θέμα να μιλήσει με αυτούς τους τρομοκράτες. Αυτή η ιστορία τελείωσε.
…………….

DHA  6/4/2016

Σχ : Κάθε κύτταρο αυτού του ανθρώπου είναι γεμάτο από φασισμό και κάθε πρόταση του μυρίζει αίμα και θάνατο. Αυτό δεν το βλέπουν πια μόνο οι άσχετοι και οι ταϊσμένοι.  

Μεταξύ αυτών που παραλείψαμε να μεταφράσουμε επειδή ήταν μεγάλο το κείμενο , είναι και η έκκληση που έκανε για την σύντομη άρση της ασυλίας των Κούρδων βουλευτών του HDP…

Πάντως αυτό που λέει για τους πράκτορες με την δημοσιογραφική ταυτότητα, είναι κοινός τόπος και κάπου στην ΒΑ Ελλάδα…

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΤΡΙΧΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΧΙΑ !

Next Article

H ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *