Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;

No Comments Share:

Ο Ερντογάν που θύμωσε με τους οπαδούς της PSV ξέχασε τις ασχήμιες των υπουργών του !

page_110

Ο Ερντογάν ο οποίος θύμωσε με τους οπαδούς της PSV που έκαναν πλάκα πετώντας χρήματα σε Σύριους πρόσφυγες, ξέχασε τις ασχήμιες που έκαναν οι δικοί του υπουργοί κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του.

Οι οπαδοί της PSV κατά τον προχτεσινό αγώνα μεταξύ PSV-Αθλέτικο Μαδρίτης, έγιναν αίτιοι μιας απάνθρωπης εικόνας.

Το περιστατικό που λύπησε όσους το είδαν , μπήκε και στην επικαιρότητα. Μάλιστα ήταν και στην επικαιρότητα της συνάντησης που είχε χτες ο Ερντογάν με τους μουχτάρηδες.

Ο Ερντογάν σχετικά με την άσχημη πράξη των οπαδών της PSV ανέφερε πως ¨Οπαδοί της PSV σε πλατεία στην Ισπανία κοροϊδεύουν τους εκεί πρόσφυγες. Τους βάζουν να κάνουν κάμψεις¨, ξεχνώντας βέβαια τις συμπεριφορές υπουργών κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του, συμπεριφορές που ταπείνωναν τον κόσμο.

Οι ασέβειες και ταπεινωτικές συμπεριφορές των υπουργών ήταν στα μυαλά ‘όλων όσων άκουσαν τον Ερντογάν.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΕ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=PDS_EMUY2_M

Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ του οποίου ο γιός είχε συλληφθεί στα πλαίσια της επιχείρησης για τα ρουσφέτια της 17ης Δεκεμβρίου, σε επίσκεψη του στην Τραπεζούντα, συμπεριφέρθηκε σε αυτούς που τον περίμεναν σαν να ήταν ζητιάνοι. Τότε ο Μπαϊρακτάρ έδωσε χρήματα στους σωματοφύλακες τους λέγοντας τους ¨πάρτε αυτά και μοιράστε τα¨, προκαλώντας την αντίδραση πολλών στα σόσιαλ μίντια, κάτι που φυσικά δεν ενόχλησε καθόλου τον Ερντογάν.

ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΙΔΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, όταν πήγε μια καρκινοπαθής  φοιτήτρια και του ζήτησε βοήθεια για να προμηθευτεί τα φάρμακα της, αυτός της έβαλε λεφτά στην τσέπη της, της είπε να πάρει η ίδια τα φάρμακα της και της είπε να ¨μην πέφτει¨.  Η κοπέλα ανέφερε μετά πως της συμπεριφέρθηκε σαν ζητιάνα και όταν ο υπουργός Μπαϊρακτάρ βγήκε από το τζαμί Σελιμιέ, αυτή πήγε έβαλε πίσω τα λεφτά στην τσέπη του Μπαϊρακτάρ και του είπε ¨Εγώ δεν είμαι ζητιάνα, ζήτησα βοήθεια για την νοσηλεία μου¨.

https://www.youtube.com/watch?v=FODpCpOF3pY

Από την μνήμη επίσης του κόσμου δεν έχουν σβήσει οι εικόνες του τότε υπουργού εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν, ο οποίος αργότερα αποχώρησε από το ΑΚΡ και έγινε ¨αντιπολίτευση¨. Τότε όταν ένας πολίτης του είχε πει πως τον αγαπά, ο Σαχίν του είπε ¨πώς να σε πιστέψω, χόρεψε να δω¨, κάτι που δεν είχε προκαλέσει καμία αντίδραση από τον Ερντογάν.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/psv-taraftarlarina-kizan-erdogan-kendi-bakanlarinin-cirkinliklerini-unuttu-149485

17/3/2016

Previous Article

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ

Next Article

¨ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *