Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

190220161446531504090

Επρόκειτο για τον ένοπλο κλάδο του PYD. Ήταν μια δράση με δράστη την οργάνωση και έστω και αν δεν το αναλαμβάνουν πρόκειται για το  ΥPG και το YPD. Αυτοί είναι οι δράστες. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο καταλήξαμε ως κυβέρνηση από τις εργασίες που κάνουμε με τις δυνάμεις ασφαλείας και πληροφοριών μας. Αυτό εντοπίσαμε.

……………

Αυτό που λέμε σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας είναι «Για ποιο λόγο στην Ε.Ε. αναγνωρίζεις σαν τρομοκρατική οργάνωση το ΠΚΚ και δεν το κάνεις για τα PYD και ΥΡG ; Κάνε το και για αυτές. Δηλαδή τι άλλο θες από εμάς ; Έγγραφα, πληροφορίες , ότι θες σου τα δίνουμε».

…………………

Τι κάνει η Ρωσία αυτή την στιγμή ; Κινείται από κοινού με το εκεί δολοφονικό καθεστώς, με τον Άσαντ. Με ποιόν άλλο κινείται μαζί ; Με τα PYD και ΥΡG. Τους ανοίγει δρόμους και κάνοντας το αυτό, όλοι αυτοί των  PYD και ΥΡG προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν διάδρομο στα νοτια από εμάς. Φυσικά εμείς δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία αυτού του διαδρόμου. Για αυτό γίνονται όλα αυτά. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι βολές του πυροβολικού μας που θα συνεχιστούν. Ως Τουρκία δεν πρόκειται να παραμείνουμε θεατές εξέδρας στην δημιουργία μιας τέτοιας παράνομης δομής στα σύνορα μας¨.

………………………

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ερωτηθείς σχετικά με το ότι το HDP δεν υπέγραψε το κοινό κείμενο κατά της τρομοκρατίας που υπέγραψαν τα ΑΚΡ, CHP και MHP, σχολίασε ως εξής : Εμφανίζεται μια πραγματικότητα. Στην βουλή υπάρχουν 4 κόμματα. Τα 3 είναι κατά των προδοτών και διασφαλίζουν μια ενότητα ενάντια στην προδοσία του περιστατικού στην Άγκυρα. Και όλοι μέσα σε αλληλεγγύη δημιοσιεύουν μια ανακοινωση και την υπογράφουν.  Αλλά το κόμμα που έχει την θέση του εκπροσώπου της τρομοκρατικής οργάνωσης στην βουλή δεν το υπογράφει. Αυτό είναι μια απόδειξη. Ταυτόχρονα συνιστά μια επ΄αυτοφώρω σύλληψη. Αυτοί συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω. Για ποιο λόγο ; Μα διότι όταν το κυβερνόν κόμμα, η αξιωματική αντιπολίτευση και το MHP βάζουν την υπογραφή τους  και βγαίνει το άλλο κόμμα και δεν υπογράφει, αυτό αποτελεί μια επ΄αυτοφώρω σύλληψη. Είναι σα να λένε ¨Ναι εμείς είμαστε του βουνού, ειμαστε οι εκπρόσωποι του όρους Κάντιλ στην βουλή¨. Το έθνος μας πρέπει πια να τους γνωρίσει πολύ καλά….¨

http://www.dha.com.tr/erdogan-hic-tereddutumuz-yok-ypg_1142466.html

19/2/2016

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Next Article

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΩΜΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *