fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΓΙΠ

0 σχόλια Share:

¨Απευθύνομαι στους εντός της τρομοκρατικής οργάνωσης νέους και τους καλώ να επιστρέψουν από το λάθος¨

200120161539273608318_2

Ο πρόεδρος της Δημοκρατία Ερντογάν μίλησε στην 19η σύναξη Κοινοταρχών.
Ο Ερντογάν είπε : Αυτός ο οποίος κρατά όπλο στο χέρι και αυτός που τον στηρίζει θα πληρώσουν το τίμημα αυτής της προδοσίας. Για όποιον μετέχει σε αυτές τις δράσεις αλλά παραδίδεται στις δυνάμεις ασφαλείας μας, τα στοργικά χέρια του κράτους και του έθνους μας είναι ανοιχτά. Αλλά η ανοχή δεν είναι για πάντα. Απευθύνομαι στους εντός της τρομοκρατικής οργάνωσης νέους και τους καλώ να επιστρέψουν από το λάθος. Εμείς δεν σας θέλουμε άψυχους στις γωνίες των δρόμων, στις πλαγιές των βουνών και στα ποτάμια, ούτε φυλακισμένους στα σίδερα, αλλά ως παιδιά επωφελή για την οικογένεια σας, για την πατρίδα σας και το έθνος σας¨.
………………..
O Tζεμ Καρατζά τι λέει για αυτούς τους λούμπεν διανοούμενους, ξέρετε : ¨Διανοούμενοι μισής μερίδας¨ λέει. Ο συγχωρεμένος ήταν πολύ ανοιχτοχέρης. Αυτοί που σήμερα λένε πως είναι διανοούμενοι, δεν έχουν αξία όχι μισής αλλά ούτε ενός τρίτου μερίδας. Οι εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τον κανόνα. Ο Τζεμ Καρατζά στο τραγούδι του ¨Μισής μερίδας διανόηση¨ αυτόν τον όχλο περιγράφει. Πολιτικός ο οποίος λειτουργεί σαν εκπρόσωπος τρομοκρατικής οργάνωσης, δεν του πρέπει αντιμετώπιση σαν τρομοκρατική οργάνωση ; Ενώπιον του νόμου και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την επιβίωση του κράτους και του έθνους κανείς δεν είναι ανεύθυνος και δεν έχει ασυλία.


…………………
(Σημ μετάφρ :αναφερόμενος πάλι στους διανοούμενους) Αυτό το κείμενο που υπογράψατε δεν είναι κριτική αλλά τρομοκρατική προπαγάνδα. Οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί δεν είναι άνθρωποι και τους βάζετε στο στόχαστρο ; Αυτοί οι διανοούμενοι θα βράσουν μέσα στον λάκκο της προδοσίας τους.
Ξέρουμε πολύ καλά πως ο μόνος στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι να εκπληρώσει το καθήκον που της ανέθεσαν οι αφέντες της και να ολοκληρώσουν την υπεργολαβία που ανέλαβαν. Στο επόμενο διάστημα δεν θα υπάρξουν συνομιλίες ούτε με την τρομοκρατική οργάνωση, ούτε με το κόμμα που κατευθύνει αυτή, ούτε με άλλες δομές. Αυτή η ιστορία τελείωσε. Αυτοί, οργανώσεις, βουλευτές και δήμαρχοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για αυτά που έκαναν.
Όταν η τρομοκρατική οργάνωση επιτίθεται σε κρατικούς λειτουργούς και σε πολίτες και οι εκδίδοντες πολιτικούς ή ακαδημαϊκούς φετφάδες λένε πως ¨Καλά θα ήταν να μην γινόταν¨, ανοιχτά σας το λέω σιχαίνομαι αυτήν την νοοτροπία.
……………
Αυτά τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που ζούνε τώρα στα βουνά, μας απειλούν όλους τους λειτουργούς και έφτασαν να απειλούν ακόμη και εμένα και την οικογένεια μου. Εμείς όμως βάλαμε το σάβανο μας και έτσι πήραμε τον δρόμο μας¨.

Μετά από την εκκαθάριση που θα κάνουν οι δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή και την εγκαθίδρυση της δημόσιας τάξης θα κάτσουμε μαζί με το έθνος και τους πολίτες μας, θα αποφασιστεί τι θα γίνει για την ριζική επίλυση του θέματος και θα το εφαρμόσουμε.
…………….
…………….
http://www.dha.com.tr/recep-tayyip-erdogan-19-muhtarlar-toplantisi_1117624.html

21/1/2016

Previous Article

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΒΟΘΡΟΣ

Next Article

AN ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.