Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ…

No Comments Share:

cumhurbaskani-erdogan-sehit-cenazesi-pkk-teror-orgut-cozum-sureci-haberler-ne-mutlu-onun-ailesine-983285h

Αντιδράσεις σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Ερντογάν στην κηδεία του 45 ετών αστυνομικού Αχμέτ Τσαμούρ που σκοτώθηκε σε σύγκρουση με το ΠΚΚ στο Σέμντινλι του νομού Χακκκάρι
Ο πρόεδρος Ερντογάν μετέχοντας στην νεκρώσιμη τελετή δήλωσε πως ¨Ξεπροβοδίζουμε αυτόν τον μάρτυρα που έφτασε μέχρι το αξίωμα του μάρτυρα. Τι χαρά στην οικογένεια του και στους συγγενείς του¨, προκαλώντας όμως αντιδράσεις.

Τζαν Ντουντάρ : Ο Ερντογάν στην κηδεία είπε ¨Τι χαρά στην οικογένεια του μάρτυρα¨. Ο Αλλάχ να μην δώσει σε κανέναν τέτοια ¨χαρά¨. Ακόμη και σε αυτούς που στέλνουν τους νέους να μαρτυρήσουν….
Σαλιχ Μποντανζτί : ¨Τι χαρά στην οικογένεια του, έγινε μάρτυρας¨είπε. Ε στείλτε λοιπόν και τα παιδιά των υπουργών σου εκεί, να χαρούν κι αυτωνών οι οικοένειες λίγο.
Μελέκ Σντ. : Ο Ερντογάν είπε ¨Τι χαρά στην οικογένεια του μάρτυρα¨. Μακάρι λοιπόν ο Αλλάχ να στείλει στον Μπιλάλ και σε σένα αυτή τη χαρά.
Μουζγκάν Οζντές : Αυτοί οι οποίοι λένε ¨Τι ευτυχία στην οικογένεια του μάρτυρα¨, εύχομαι γρήγορα να βιώσουν οι ίδιοι αυτή τη χαρά.
………………..
Aktifhaber 17/8/2015

Previous Article

ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ

Next Article

Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *