Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

0 σχόλια Share:

Απόφαση σύλληψης δικαστή και εισαγγελέα

31291361

Μετά από την έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελία του Μπακίρκιοϊ σε βάρος του πρώην εισαγγελέα Μουαμέρ Ακκάς και του πρώην δικαστή Σουλεϊμάν Καρατσόλ με την κατηγορία της ¨σύστασης παράνομης οργάνωσης¨, το 2ο Κακουργιοδικείο του Μπακίρκιοι εξέδωσε απόφαση σύλληψης τους.


Η εισαγγελία του Μπακίρκιοϊ αξιολόγησε την αναφορά που υπέβαλλε ο επιθεωρητής του HSYK (Ανώτατο Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων) σχετικά με τους εκδιωθέντες (με απόφαση του HSYK) από το επάγγελμα τους Μουαμέρ Ακκάς και Σουλείμάν Καρατσόλ.
Το 2ο Κακουργιοδικείο του Μπακίρκιοϊ κρίνοντας το αίτημα του εισαγγελέα, αποφάσισε την έκδοση εντάλματος σύλληψης του πρώην εισαγγελέα Μουαμέρ Ακκάς και του πρώην δικαστή Σουλεϊμάν Καρατσόλ.
Haber.sol.org 12/9/2015

Σχ : Είναι δύο από τους δικαστικούς λειτουργούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της 17ης Δεκεμβρίου ασκώντας διώξεις και προφυλακίζοντας μέλη του ΑΚΡ που είχαν εμπλοκή σε υποθέσεις διαφθοράς. Η υπόθεση τότε ακούμπησε και τον ίδιο τον Ταγίπ… Εδώ και καιρό  λοιπόν το καθεστώς Ταγίπ παίρνει την εκδίκηση του από αυτούς που απλά έκαναν την δουλειά τους…

Previous Article

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Next Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΙΛΒΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *