Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

0 σχόλια Share:

O Ερντογάν προς την αδερφή του θανόντος στρατιώτη : Ας μην διάλεγε ο αδερφός σου αυτό το επάγγελμα

erdogan_guluyor_1

Ο Ερντογάν απαντώντας στην αδερφή του στρατιώτη που του είπε ¨Εσύ θα μας καταλάβεις όταν σου φέρουν τον Μπιλάλ τυλιγμένο έτσι στην σημαία. Δηλαδή επειδή μειώθηκαν οι ψήφοι σου πρέπει τα παιδιά μας και ο αδερφός μου να πληρώσουν το τίμημα ; ¨, της είπε ¨Και ο αδερφός σου ας μην διάλεγε αυτό το επάγγελμα¨.


Η πεθερά του Χακάν Ακτούρκ του λοχία που πέθανε όταν υπήρξε έκρηξη στον δρόμο Σιρβάν-Περβάρι την ώρα που περνούσε το στρατιωτικό όχημα, περιέγραψε στην επιτροπή του κόμματος CHP που ήρθε στην πόλη Οσμανίγιε, τον διάλογο που είχαν με τον πρόεδρο της δημοκρατίας Ερντογάν.
Ανέφερε πως όταν η αδερφή του Ακτούρκ είπε στον Ερντογάν πως ¨Εσύ θα μας καταλάβεις όταν σου φέρουν τον Μπιλάλ τυλιγμένο έτσι στην σημαία. Δηλαδή επειδή μειώθηκαν οι ψήφοι σου πρέπει τα παιδιά μας και ο αδερφός μου να πληρώσουν το τίμημα ; ¨, αυτός της είπε ¨Και ο αδερφός σου ας μην διάλεγε αυτό το επάγγελμα¨.
……………
Πρόσθεσε πως ¨Μα είναι λόγια να τα λέει αυτά όχι πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά ένας άνθρωπος που είναι 60 ετών ;
………….
Επίσης ανέφερε η πεθερά Κιουτσουκταμέρ πως ¨Ο γιός μου ο επαγγελματίας λοχίας θα φύγει, σήμερα υποβάλλει την παραίτηση του. Μπορεί ήδη μέχρι τώρα να την έχει υποβάλλει. Δεν θέλω να ζήσω δεύτερο πόνο. Εάν συμβεί κάτι στον γιό μου θέλω να μας θάψουν μαζί. Αν είναι πόλεμος να πάμε μαζί. Στον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο και στον πόλεμο του Τσανάκκαλε χιλιάδες γυναίκες μας χάθηκαν. Να πάμε κι εμείς. Αλλά αν δεν υπάρχει πόλεμος τότε για ποιο λόγο να πεθάνουν τα παιδιά μας ;΄.

Haber.sol.org 27/8/2015

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΓΓΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!