Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ

No Comments Share:

Εφ. Ζαμάν 16-7-2011

Όποιος θέλει ειρήνη πρώτα θα αφήσει το όπλο του

 Σκληρές υπήρξαν οι δηλώσεις του Ερντογάν σχετικά με τους 13 στρατιώτες μάρτυρες και την προβοκατόρικη ανακοίνωση περί ¨αυτονομίας¨. Ο πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε εγχείρηση πάνω στα 780 χιλ τ.χ. Ο Ερντογάν δήλωσε : ¨Η τρομοκρατική οργάνωση και οι παραφυάδες της θα πρέπει να γνωρίζουν καλά πως αυτές οι κακόβουλες συμπεριφορές ποτέ δεν θα αντιμετωπιστούνε καλόβουλα από εμάς. Παίζουν μόνοι τους μιλώντας για αυτονομία¨.

Ο πρωθυπουργός αντιδρώντας στην δήλωση του ηγέτη του CHP Κιλιτσντάρογλου που είπε πως ¨Το ηθικό του στρατού είναι χαμηλό¨ είπε : ¨ Αυτό αποτελεί στήριξη προς την τρομοκρατία. Ο στρατός μας σήμερα είναι πιο ισχυρός από χτες. Και θα τους κάνει να πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτό¨.

……………….

¨Αυτές οι αρχές μας δεν αλλάζουν : Ένα έθνος, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Εμείς με αυτά θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Πέραν τούτου δεν έχουμε οποιαδήποτε σκέψη. Σε αυτά να μην περιμένει κανείς να κάνουμε βήμα πίσω. Εάν επιθυμούνε ειρήνη υπάρχει ένα μοναδικό πράμα να κάνουν : η τρομοκρατική οργάνωση να αφήσει τα όπλα. Για όσο καιρό δεν αφήνουν τα όπλα ούτε οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα σταματήσουν, ούτε αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει πουθενά αλλού.

…………….

 

Previous Article

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Next Article

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΟΜΟΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ-ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *