Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ¨ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ¨

No Comments Share:

Στο μέγαρο θα ιδρυθεί εργαστήριο

030320150832241052211_2

Ο βουλευτής Άγκυρας και γιατρός Τζεβντέτ Ερντόλ που έχει αναλάβει γιατρός του προέδρου της δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε πως ιδρύθηκε στο προεδρικό μέγαρο ¨Ομάδα ιατρικών επειγόντων¨ αποτελούμενη από 5 άτομα. Ο Ερντόλ είπε πως όλα τα τρόφιμα που θα τρώει ο Ερντογάν θα περνάνε από ανάλυση, καθώς η νέα ιατρική αυτή ομάδα, παράλληλα με την αποστολή της για επείγοντα ιατρικά περιστατικά, θα ασχολείται και με την ασφάλεια των τροφίμων εκεί. Δήλωσε :

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

¨ Στήσαμε στο μέγαρο πενταμελή ομάδα ιατρικών επειγόντων, που θα εργάζεται 24 ώρες. Καταρτίσαμε σχέδιο ασφαλείας σχετικά με την υγεία, τα τρόφιμα και την διατροφή του προέδρου της δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν. Κατ΄εφαρμογή του σχεδίου αυτού, από το νερό που θα πίνει έως το φαγητό που θα τρώει, όλα αναλύονται. Στις αναλύσεις αυτές που γίνονται με βάση τα διεθνή κριτήρια προστασίας, γίνεται έρευνα για ραδιενέργεια, χημικά υλικά, βαριά μέταλα και βακτήρια.

Οι αναλύσεις επαναλαμβάνονται τακτικά. Οι ίδιες αναλύσεις γίνονται σε όλα τα ταξίδι του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είναι γνωστό πια πως παγκοσμίως οι δολοφονίες δεν γίνονται με όπλα αλλά με τέτοιους τρόπους και ειδικά μέσω τροφίμων. Στην ομάδα αυτή υπάρχουν γιατροί ειδικοί στα τρόφιμα. Τα δείγματα που λαμβάνονται εξετάζονται σε διάφορα εργαστήρια σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.
Σχεδιάζουμε την ίδρυση ενός εργαστηρίου και στο προεδρικό μέγαρο. Στο θέμα αυτό ακολουθείται η παγκόσμια πρακτική.  Όλοι οι ηγέτες του κόσμου, παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την προστασία ενάντια σε απόπειρες δολοφονίας μέσω τροφίμων. Προσωπικά πιστεύω πως σε αυτό το θέμα βρισκόμαστε ακόμη πιο μπροστά από πολλές χώρες¨.

DHA   3/3/2015

Previous Article

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Next Article

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΚΟΛΤΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *